Thaimaan kuumimmat uutiset viime viikolta: Bangkokin turistit veloittivat veden roiskumisesta Songkranin aikana, nuori thaimaalainen räppäri Milli hallitsee Coachellaa uudella Thai Soft Powerilla ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, huhtikuun 11. ja 17. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

KUVA: Postitus tänään

1. Thaimaan poliisin mukaan kahdeksan myyjää syytetään vesitaistelukiellon rikkomisesta Khaosan Roadilla

Bangkokin poliisi oli kiireisempi kuin koskaan sen jälkeen, kun suuri joukko thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​turisteja kokoontui Khaosan-tielle roiskumaan vettä Songkran-festivaalin ensimmäisenä päivänä, mikä haastaa Bangkokin tartuntatautikomitean määräykset. Pelkästään 13. päivänä syytettiin noin kahdeksaa yrityspaikkaa roisketoiminnan järjestämisen jälkeen. Tällaisia ​​rikkomuksia ei kuitenkaan tapahtunut vain Bangkokissa, sillä Phuketin paikalliset asukkaat kokoontuivat myös julkisesti järjestämään juhlaa usean vuoden tapahtuman perumisen jälkeen, jotta kansanterveysministeriön mukaan voitaisiin estää Covid-19-koronavirus.

Thaimaan poliisin mukaan kahdeksan myyjää syytetään vesitaistelukiellon rikkomisesta Khaosan Roadilla

2. Kuuluisaa thaimaalaista poliitikkoa syytetään 18-vuotiaan naisen seksuaalisesta häirinnästä, kun taas kolme muuta nostavat syytteen

Demokraattien entiselle varajohtajalle nostettiin kolme seksisyytettä, mukaan lukien seksuaalinen häirintä ja raiskaukset, 18-vuotiasta teini-ikäistä naista ja kahta muuta uhria vastaan. Syytteen mukaan nuori uhri houkuteltiin ravintolaan poliitikon kanssa, joka väitti opettavansa hänelle taloustiedettä ja osakekauppaa, mutta syyllistyi sen sijaan seksuaaliseen pahoinpitelyyn. Aluksi hän kielsi kaikki muutokset Lumpinin poliisille lauantaina ja oli tänään myöntänyt Bangkokin rikostuomioistuimelle väliaikaisen takuita 700,000 XNUMX bahtia.

Kuuluisaa thaimaalaista poliitikkoa syytetään 18-vuotiaan naisen seksuaalisesta häirinnästä, kun taas kolme muuta nostavat syytteen

3. Nuoresta thaimaalaisesta räppäristä Millistä tulee ensimmäinen thaimaalainen artisti, joka esiintyy soolona Coachellassa, mikä saa sosiaalisen median massiivisen tuen ja kysynnän "mango sticky rice -riisille" valtakunnallisesti

Milli, josta on tullut ensimmäinen ja ainoa thaimaalainen sooloartisti, joka on koskaan esiintynyt Coachellassa, on valloittanut thaimaalaisen yleisön sydämet sen jälkeen, kun hänelle on puhuttu suoraan näkemyksestään Thaimaasta ja hallitukseen räppäysosuutensa kautta huolimatta siitä, että häntä syytettiin kerran kritisoi pääministeriä viime vuonna. 19-vuotias taiteilija sai myös välittömän kysynnän mango-tahmeille riisijälkiruoille valtakunnallisesti, kun hän söi niitä lavalla osana kiehtovaa esitystä. Hänen sarkastiset sanansa, jotka vihjasivat hallituksen korruptiosta ja häiriöistä, olivat saaneet paljon kiitosta thaimaalaisilta demokratiaa kannattavilta taiteilijoilta, poliittisista aktivisteista ja kannattajilta valtakunnallisesti.

Nuoresta thaimaalaisesta räppäri "Milli" tulee ensimmäinen thaimaalainen artisti, joka esiintyy soolona Coachellassa, mikä saa sosiaalisen median massiivisen tuen ja kysynnän "mango sticky rice" -tuotteelle valtakunnallisesti.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.