Thaimaan poliisin mukaan kahdeksan myyjää syytetään vesitaistelukiellon rikkomisesta Khaosan Roadilla

KUVA: Postitus tänään

Kansallinen -

Kahdeksalle myyjälle on asetettu syytteet vesitaistelukieltojen rikkomisesta, kun taas Khaosan Road alkoi rauhoittua, ainakin vesitaistelujen osalta, kun poliisi tiukensi rajoituksia.

Eilen, 14. huhtikuuta, Khaosan Road oli huomattavasti hiljaisempi kuin edellisenä päivänä (13. huhtikuuta), koska poliisi oli asettanut tarkastuspisteitä Chakrabongse Roadin ja Tanao Roadin sisääntulopisteisiin estääkseen ihmisiä tuomasta vesileikkilaitteita Khaosan Roadille. 

Raporttien mukaan ihmiset, jotka tulivat Khaosaniin odottaen leikkiä vettä eilen joko muuttivat suunnitelmiaan kävellä ja juoda sen sijaan tai päättivät lähteä, kun he huomasivat, että vesileikki ei ollut sallittua.

Lisäksi kerrottiin, että kenraaliluutnantti Torsak Sukwimon, apulaiskomission kenraali, vieraili henkilökohtaisesti Khaosan Roadilla eilen. Hän kehotti vastuullisia viranomaisia ​​kiinnittämään enemmän huomiota ja olemaan antamatta 13. huhtikuuta tapahtuneen toistua. Hän paljasti myös, että kahdeksaa myyjää syytettiin Covid-19:n vesileikkikiellon rikkomisesta 13. huhtikuuta tapahtuneen tapahtuman seurauksena, ja kaikki liikepaikat on suljettava klo 11.00. Poliisi jatkaa täytäntöönpanon tiukentamista Songkranin loppuun asti huhtikuussa. 17.

Pol kenraaliluutnantti Torsak totesi ymmärtävänsä, että turistit haluavat pitää hauskaa ja rentoutua ja että Songkran oli kuuluisa vesitaisteluistaan ​​ulkomaalaisten ja turistien kanssa ja että monet ihmiset eivät ehkä tienneet kiellosta, joka on nyt kolme vuotta peräkkäin Covidin takia. -19 huolenaihetta. Hän lisäsi, että poliisi ei ollut "hauska poliisi", mutta heillä oli velvollisuus noudattaa CCSA:n (Center for Covid-19 Situation Administration) ja Thaimaan pääministerin Prayut Chan O'Chan antamia määräyksiä julkisista vesiroiskeista ja vesiroiskeista. taistelut kielletty tänä vuonna.

Thaimaan viranomaiset CCSA:sta ovat ehdottaneet, että turistit, jotka haluavat kokea Songkranin, vierailevat paikallisissa temppeleissä saadakseen ansioita ja osallistuvat sen sijaan uskonnollisiin seremonioihin, väittäen, että se oli yhtä palkitsevaa ja nautittavaa kaikille turisteille kuin juominen, juhliminen ja vesitaistelut.

Viiteartikkeli:

Thaimaan viranomaiset vaativat yhteistyötä sen jälkeen, kun monet ihmiset rikkoivat vesiroiskekieltoja Bangla Roadilla eilen Phuketissa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.