Nuoresta thaimaalaisesta räppäri "Milli" tulee ensimmäinen thaimaalainen artisti, joka esiintyy soolona Coachellassa, mikä saa sosiaalisen median massiivisen tuen ja kysynnän "mango sticky rice" -tuotteelle valtakunnallisesti.

Kansallinen -

  Thaimangosta ja tahmeasta riisistä on tullut heti kuuma aihe, ja niillä on ollut kysyntää Thaimaassa tästä aamusta lähtien sen jälkeen kun thaimaalainen räppäri "Milli", Danupha Khanatheerakul, nähtiin pitelemässä ja syömässä suosittua ruokaa lavalla esiintyessään klo. Coachella, Kalifornia, viime yönä.

Milli, joka on myös ensimmäinen ja ainoa thaimaalainen sooloartisti, joka on koskaan esiintynyt maailman tunnetuimmalla musiikkifestivaaleilla, otti lavan haltuun räppimällä ensimmäisen kappaleensa, kertoen tarinansa thaimaalaisena ja näkemystään elämään Thaimaa.

Kaikkein puhutuin thaimaalaisen sosiaalisen median tunnuslause olisivat rivit, joissa hän sanoi, että "en ratsasta norsulla" ja kuinka thaimaalaisilla on nyt BTS sky junia ja metroja. Hän mainitsi sarkastisesti myös kalliit Kinnareen sähköpylväät, joiden arvo on 100,000 120 bahtia, sekä julkiset junat, jotka ovat olleet käytössä XNUMX vuotta kuningas Rama V:n hallituskauden jälkeen.

Laulu jatkui siitä, mistä monet ulkomaalaiset tunnistivat Thaimaan, kuten pingisesityksiä, siihen, että hän ilmaisi mielipiteitä Thaimaasta, että "maa on hyvä, ihmiset ovat hyviä, ruokamme on hyvää, mutta hallitus on hyvää (mätä, kirjaimellisesti). käännetty).

Ennen esityksensä loppua Mill hallitsi lavaa syömällä lautasen mango-tahmeaa riisiä ja kertomalla kuuluisan ruokalistan tarinan sekä muista kuuluisista hedelmistä, kuten durianista, longanista ja jakkipuusta, ennen kuin poistui äänekkäin aplodein ja hurraten. yleisöltä.

19-vuotiaan taiteilijan esitys on saanut tunnustusta useilta viihdealan kuuluisilta henkilöiltä sekä poliitikoilta, pitäen sitä "pehmeän voiman" ensisijaisena askeleena Thaimaan maailmanlaajuiseen tunnustamiseen samalla tasolla kuin thaimaalainen K-pop-laulaja/räppäri Lalisa “Lisa” Manobal of Blackpink.

Heinäkuussa 2021 pääministerin kansliaan varaministeri Apiwat Khanthong ja pääministeri Prayut Chan-O'Chan asianajaja haastoi Millin oikeuteen. väitetystä pääministeri Prayut Cha-O'Chan kunnianloukkauksesta hänen verkkojulkaisujensa ja pääministeriä vastaan ​​sävelletyn kappaleen jälkeen.

Asianajajan mukaan Milli oli kommentoinut Twitter-viesteissään töykeästi hallituksen Covid-19-tilanteeseen liittyvää johtamista, jonka katsottiin lain mukaan syyllistyneen julkisiin loukkauksiin mainonnan kautta.

Milli oli kuulemma tunnustanut tekonsa ja sai 2,000 XNUMX bahtin sakon ennen kuin asia kumottiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.