18-vuotias thaimaalainen räppäri sai 2,000 XNUMX bahtin sakon Bangkokin poliisiasemalla väitetystä Thaimaan pääministerin julkisesta loukkaamisesta verkossa

KUVA: Prachachat

Bangkok -

Nuori thaimaalainen räppäri Danupha Kanateerakul, joka tunnetaan paremmin nimellä "Milli", sai 2,000 22 bahtin sakon Bangkokin poliisiasemalla tänä aamuna, heinäkuun XNUMX. päivänä, sen jälkeen, kun häntä syytettiin pääministeri Prayut Cha-O'Chan väitetystä kunnianloukkauksesta hänen verkkojulkaisujensa ja häntä vastaan ​​sävelletyn kappaleen jälkeen. pääministeri valituksen mukaan.

Tämä seurasi pääministerin kanslian varaministerin ja Prayut Chan-O'Chan asianajajan Apiwat Khanthongin valituksia. Hän käski Nang Loengin poliisiasemalla poliisia nostaa kuuluisan naisräppäri syytteeseen julkisista loukkauksista rikoslain 393 §:n mukaisesti. Koodi sen jälkeen, kun hän väitti poliittisesti ja julkisesti "kutsuneen" pääministeriä Twitter-tilinsä kautta ja kritisoineen pääministeriä tämän lausunnon mukaan.

KUVA: Thaipost

Poliisiasemalle noin kello 9 saapuneen Millin kerrotaan tunnustaneen tekonsa. Syyttäjä neuvotteli sitten tapauksesta ja pääsi molemminpuoliseen kompromissiin. Viranomaiset määräsivät siksi 32-vuotiaalle räppärille 2,000 18 bahtin sakon ja peruuttivat rikosoikeudenkäynnin.

Asianajajan mukaan Milli oli kommentoinut Twitter-viesteissään töykeästi hallituksen Covid-19-tilanteeseen liittyvää johtamista, jonka katsottiin lain mukaan syyllistyneen julkisiin loukkauksiin mainonnan kautta.

Hän painotti, että kommentoiminen ja kritisoiminen verkkoalustoilla ei yksinään ole loukkaus, koska kommentointi ja mielipiteiden antaminen voidaan tehdä perusoikeuksien mukaisesti.

KUVA: Prachachat

Bangkokin poliisin 1. divisioonan komentaja Prasai Jittasonthi kertoi, että poliisi jatkaa tarkkailua, jos muita henkilöitä olisi vastuussa vastaavasta rikoksesta. Heidät kutsuttaisiin myös poliisiasemalle, jos niin olisi. Hän viittasi väitetysti noin XNUMX julkkiksen joukkoon, jonka hallitus oli tunnistanut hallituksen tai pääministerin loukkaamisesta viime päivinä.

Samaan aikaan joukko Millin kannattajia ja demokratiaa kannattavia aktivisteja, mukaan lukien Jarupat “Pai Daodin” Boonpattararaksa, kokoontui poliisiasemalle osoittamaan moraalista tukeaan taiteilijalle. Ryhmän ja viranomaisten välillä oli pientä erimielisyyttä, mutta tilanne pysyi rauhallisena koko aamun.

Jos Milli ei ole sinulle tuttu, tässä on yksi hänen suosituimmista videoistaan, jota kuullaan usein thaimaalaisissa yökerhoissa (kun ne ovat auki) ja baareissa:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.