Thaimaan pääministeri kehottaa edistämään "Soft Poweria" sen jälkeen, kun mango-tahmea riisi on levinnyt thaimaalaisen räppäri Millin eilen Coachellan esityksen jälkeen.

KUVA: Prachachat

Bangkok -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha sanoi tänään, huhtikuun 18. päivänä, että hallitus jatkaa thaimaalaisten kulttuurien ja perinteiden ajamista "pehmeänä voimana" sen jälkeen, kun häneltä eilen kysyttiin räjähdysmäisesti kasvavasta kysynnästä ja Mango-tahmeasta riisista.

Pääministeri vastasi toimittajien kysymykseen, harkitseeko hallitus, ehdotetaanko "mangotahmeaa riisiä" aineettomana kulttuuriperinnönä Thaimaan naisräppäri Millin esiintyminen klo Coachella eilen, jossa hänet nähtiin syömässä lavalla mango-tahmeaa riisiä, joka herättää viraalisen aiheen ja ruokien kysynnän kansallisesti ja kansainvälisesti. Milli oli ensimmäinen sooloartisti, joka esiintyi thaimaalaisessa Coachellassa, ja hänestä tuli Twitter-trendin ykkönen Thaimaassa myös poliittisia viestejä sisältävän esityksensä jälkeen.

Prayut yksinkertaisesti kertoi toimittajille tänä iltapäivänä, että päätös oli asiasta vastaavan komitean käsittelyssä. Hän korosti edelleen, kuinka maassa on paljon hyvää ja edistämisen arvoista ruokaa, kulttuuria ja elämäntapaa, jotka tulisi viedä "pehmeän voiman" hallituksen kampanjaan.

"Minä päätin, että Thaimaan on vauhditettava pehmeän voimamme tukemista ja kehittämistä, erityisesti niiden resurssien osalta, joita meillä jo oli paljon, jotta Thaimaan ja Thaimaan tunnistettavuus olisi helpompaa", hän sanoi.

Pehmeä voima on pohjimmiltaan hieno termi maan perinnön ja kulttuurin edistämiseksi eri kanavien kautta, mukaan lukien ruoka, julkkikset, taide ja viihde, TPN huomauttaa.

Pääministeri Prayut ja Milli eivät ole aina olleet parhaimmissa väleissä, sillä heillä oli aiemmin törmäys jo vuonna 2021, kun hänen asianajajansa syytti häntä kunnianloukkauksesta ja pääministerin loukkaamisesta verkossa tämän Covid-19-pandemian käsittelyssä. Tapaus ratkaistiin myöhemmin siten, että Milli maksoi 2000 bahtin sakon. Voit lukea tarinasta lisää alta. Samaan aikaan, kun Millin maailmanlaajuinen tähti nousee ja hänestä tulee ikoni monille thaimaalaisille nuorille, Thaimaan hallitus on helpottanut heidän suhtautumistaan ​​häneen ja muihin huippujulkkiksiin, kuten Lisa Blackpinkiin, kun he omaksuvat täydellisemmin pehmeän vallan.

18-vuotias thaimaalainen räppäri sai 2,000 XNUMX bahtin sakon Bangkokin poliisiasemalla väitetystä Thaimaan pääministerin julkisesta loukkaamisesta verkossa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.