79-vuotias nainen Chonburista saa uuden talon ja elämänsä ensimmäiset ruusut ystävänpäivänä

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi, Phan Thong District–

Vuoteen makaavan poikansa kanssa asuva 79-vuotias nainen sai ystävänpäivänä uuden talon ja elämänsä ensimmäiset ruusut. Hänen vanha talonsa oli aiemmin tuhoutunut tulipalossa.

Tammikuussa 1st Viime vuonna 2021, tuolloin 78-vuotias rouva Nipa Anuwat tuhosi vanhan puutalonsa tulipalossa. Palo syttyi sen jälkeen, kun joku lähellä leikki pienillä ilotulitteilla uudenvuodenpäivänä.

Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat auttoivat rouva Nipaa ja hänen 49-vuotiasta vuoteessa olevaa poikaansa pakenemaan tulipalosta. He yrittivät korjata hänen vanhaa taloaan, mutta sen sijaan Phan Thongin kunta ja hänen naapurit olivat onnistuneet lahjoittamaan rahaa ja rakentamaan hänelle uuden talon.

Tämä annettiin yllätyksenä rouva Nipalle ystävänpäivänä.

Rouva Nipa vastaanotti eilen uuden talon, joka oli täysin kalustettu ja maksoi yhteensä noin 200,000 XNUMX bahtia. Hän sai myös ruusuja ystävänpäivänä paikallisilta asukkailta ja Phan Thongin viranomaisilta.

Rouva Nipa kertoi TPN-medialle iloisin kyynelein: „Olemme erittäin iloisia uudesta talosta. En ole koskaan saanut ruusuja syntymäni jälkeen. Kiitos paljon niille, jotka auttoivat minua ja poikaani.â€

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.