Neljä baarin johtajaa pidätettiin Bang Saenin alkoholimyynnin ratsioissa, poliisi varoittaa, että Saen Suk ei ole "sininen vyöhyke"

Bang Saen –

Neljä ravintolapäällikköä on pidätetty tänä viikonloppuna, kun heidän väitetään sallineen alkoholin myynnin ja juoman ravintoloissaan Bang Saenissa, Saen Sukissa viime viikonloppuna (3. joulukuutard).

Saen Sukin pormestari Narongchai Kunplome ilmoitti, että noin sata poliisia Saensukin poliisista, Saensukin piiritoimistosta ja lainvalvontaviranomaiset tekivät ratsian neljään ravintolaan Bang Saenissa, Saen Sukin osa-alueella Mueang Chonburissa. Narongchain mukaan ratsiat ja tarkastukset jatkuivat viikonloppuna. kun viranomaiset tekivät selväksi, että Mueang Chonburi ja Saen Suk eivät olleet antaneet maakuntien ja paikallisten viranomaisten lupaa myydä alkoholia ravintoloissa tai baareissa.

Viikonlopun ratsioiden tarkoituksena on varmistaa, että ravintolat ja turistit ymmärtävät viimeisimmän Chonburin käskyn, lisäsi Saensukin poliisi viitaten useisiin omistajiin, jotka väittivät heidän luulleen, että alkoholikielto on purettu koko Chonburissa.

Chonburin kuvernööri julkaisi uusia tilauksia perjantai-iltana (3. joulukuuta) PR-Facebook-sivunsa kautta, jotka sallivat alkoholin myynnin ja juomat pätevissä ravintoloissa Chonburin Blue Zone -alueilla, mukaan lukien Pattaya, Koh Larn, Sattahip, Na Jomtien, Koh Si Chang, Bang Saray, osat Si Rachasta ja Banglamung.  

Valitettavasti Mueang Chonburissa ja muissa maakunnan osissa, jopa suositussa kotimaan matkailukohteessa Bangsaen Beachissä, oleville yrittäjille alueelle ei ole vielä myönnetty lupaa laillisesti myydä alkoholia.

Pattaya ja muut Chonburin "siniset vyöhykkeet" saivat virallisesti myydä alkoholia ravintoloissa

 

Neljä henkilöä neljästä ravintolasta pidätettiin, ja he ovat:

  1. Mr. Pakintanawit Pongsinwattanapatorn (WARP Bang Saenin johtaja)
  2. Mr. Nattawat Nittayalarp (Hurt Bang Saenin johtaja)
  3. Mr. Alongkorn Kamwan (U-TURN:n johtaja)
  4. herra Teerapong Ngamta (H2M:n johtaja)

Heitä syytetään Chonburin taudintorjuntamääräysten rikkomisesta, erityisesti siitä, että alkoholin myynti ja juomat eivät ole sallittuja ravintoloissa. (pois Chonburin "sinisistä vyöhykkeistä").

Epäsuositut alkoholikiellot ovat olleet voimassa lähes kahdeksan kuukautta, ja Bangsaenin yritysten omistajat ja johtajat ovat kuulemma jo pyytäneet kuvernööriä lisäämään alueen virallisesti siniseksi vyöhykkeeksi ja todenneet, että Bangsaen on uskomattoman suosittu turistikohde, erityisesti kotimaan thaimaalaisten matkailijoiden keskuudessa. , ja alueelle olisi myönnettävä poikkeus.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.