Pattaya ja muut Chonburin "siniset vyöhykkeet" saivat virallisesti myydä alkoholia ravintoloissa

Chonburi sininen vyöhyke:

Chonburi, Thaimaa

Chonburin kuvernööri on julkaissut uusia tilauksia PR-Facebook-sivunsa kautta tänä iltana, jotka sallivat (3. joulukuuta) alkoholin myynnin ja juomat, jotka ovat nyt sallittuja Chonburin "sinisen alueen" alueilla, mukaan lukien Pattaya ja Banglamung.

Chonburin "siniset vyöhykkeet" ovat Banglamung, Pattaya mukaan lukien Koh Larn, Si Racha, Koh Sichang ja Sattahip vain Najomtienissa ja Bang Sarayn osa-alueella.

Vain sinisen vyöhykkeen ravintolat, joilla on SHA-sertifikaatti, saavat myydä alkoholia ja juomia sisällä. Alkoholin myynti on sallittu klo 11-00 ja 2-00 Näissä ravintoloissa on selkeästi esitettävä todistuksensa.

Yökerhot, pubit, baarit, karaoke ja saippuat pysyvät suljettuina.

Tilaus on voimassa NYT toistaiseksi.

Määräys oli ollut voimassa aiemmin lähes kahdeksan kuukautta, mutta monien yritysten omistajien ja toimialojen lisääntynyt paine auttoi poistamaan epäsuositun kiellon.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.