Pattaya Dolphins United saa upouuden valmentajan jatkaessaan voittokautta

Pattaya, Thaimaa-

 Pattaya Dolphins United, joka on tällä hetkellä Thai League 3:n kärjessä ja kohtaa True Bangkok Unitedin Chang FA Cupin 32-välierässä 24. marraskuuta Bangkokissa, on saanut upouuden valmentajan, joka auttaa heitä jatkamaan voittokulkuaan.

Dolphins toivotti virallisesti tervetulleeksi valmentajan Toi Sirisak Yodyatthain eilen 1.

Valmentaja Toi sanoi seuraavaa:

"Haluan kiittää Pattaya Dolphins United -seuraa tästä mahdollisuudesta ja teen parhaani tehdäkseni seurasta menestyvämpi tulevaisuudessa ja jatkaakseni nykyistä menestystä."

  ”Jalkapallo perustuu tuloksiin, mutta pelaajat ovat tämän ytimessä. Haluan kehittää laadukkaita nuoria urheilijoita ja kasvattaa heitä menestyneiksi ylläpitääkseni joukkuetta pitkäjänteiseen menestykseen."

  "Seuran presidentti ja minä näemme silmästä toiselle nuorten pelaajien kehittymisen ja Dolphinsin menestymisen vielä pitkään"

Klubin presidentti Chokchai Tespan puhui myös lehdistölle eilen:

  ”Haluan kiittää valmentaja Toia liittymisestä joukkoomme ja luotan hänen kykyynsä johtaa joukkueen pitkäjänteiseen menestykseen. Olen tyytyväinen joukkueen tähänastiseen menestykseen tällä kaudella, mutta tein joitain muutoksia, jotka mielestäni olivat parhaita pitkällä aikavälillä.

  "Olen valmentaja Toin kanssa samaa mieltä nuorten kehittämisestä ja pelaajien ydinperustan rakentamisesta, jota fanit voivat olla ylpeitä tukeessaan ja ajaa Dolphinsin menestystä tulevaisuudessa."

  "Pyydän faneja toivottamaan valmentaja Toin lämpimästi tervetulleeksi ja antamaan hänelle tukea, kun hän johtaa Pattaya Dolphins Unitedia eteenpäin tällä hetkellä Thaimaan liigan 3 kauden huipulla."

  "Valmentaja Toin lisäksi apuvalmentajana meillä on myös Worawut Wangsawat, joka on myös lahjakas ja suorittanut roolille tärkeitä sertifikaatteja."

  ”Valmentaja Toi tuo Dolphinsiin runsaasti kokemusta, sillä hän on aiemmin työskennellyt apuvalmentajana Thaimaan maajoukkueen kanssa sekä lukuisissa muissa tehtävissä, jotka oikeuttavat hänet tähän tehtävään. Tervetuloa joukkueeseen."

Delfiinit allekirjoittivat äskettäin aiesopimuksen fanien kanssa ja ovat ilmoittaneet, etteivät he muuta logoa tai brändäystä ja aikovat pitää joukkueen Pattayassa ja samalla edistää tulevaa menestystä ja myönteistä mainetta Pattayalle johtavana urheilumatkailukaupunkina.

Chokchai, joka tunnetaan nimellä "Sia Chok" tuli delfiinien omistajaksi tämän vuoden toukokuussa ja on jo tehnyt lukuisia muutoksia, jotka ovat toistaiseksi miellyttäneet faneja joukkueen nykyisen menestyksen ansiosta.

Näet heidän nykyisen sijoituksensa ja pelin tulokset (Thaiksi) täällä.

Kuva: Pattaya Dolphins United

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/