Pattaya Dolphins United -jalkapallojoukkue allekirjoittaa yhteisymmärryspöytäkirjan Pattayan jalkapallofanien kanssa – he pysyvät paikoillaan

Pattaya -

Pattaya Dolphins United -jalkapallojoukkue allekirjoitti eilen yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) paikallisten jalkapallofanien kanssa, mikä takaa, että joukkueeseen ei tehdä muutoksia sijainnin tai brändäyksen suhteen.

Lehdistötilaisuus pidettiin Nongpruen kunnassa eilen (9. lokakuuta).

Pattaya Dolphins United -jalkapalloseuran presidentti Mr. Chockchai Thetpan eli "Sia Chok" kertoi The Pattaya Newsin toimittajille: "Jalkapallofanimme haluavat meidän säilyttävän joukkueen nimen "Pattaya United" emmekä vaihda logoa. Paikallisille faneillemme tärkeintä ei kuitenkaan ole siirtää joukkuetta Pattayasta. Olemme sopineet tästä MOU:sta ja jalkapallon rakentamisesta täällä Pattayassa ja Pattayalle.

Chokchai osti seuran aiemmin tänä vuonna ja suunnitteli alun perin nimittävänsä joukkueen Pattaya City Super Dragonsiksi, mikä ei mennyt hyvin fanien keskuudessa. Kun hän sai palautetta joukkueen faneilta, hän suostui olemaan tekemättä muutoksia. Voit napsauttaa tätä tarinaa varten.

”Teen parhaani parantaakseni joukkuetta kymmenen miljoonan bahtin budjetilla tulevia jalkapallokilpailuja varten. Alamme sallia rajoitetun määrän faneja palata peleihin ja toivomme, että Covid-19:n laantuessa voimme toivottaa monet uudet ja entiset fanit tervetulleiksi nauttimaan jalkapallosta Pattayalle. Chokchai lisäsi puhuessaan toimittajillemme.

Pattayan jalkapallofaniklubien edustaja Arnon Sangsang kertoi The Pattaya Newsille: "Olemme allekirjoittaneet laillisen MOU:n rakastamamme jalkapallojoukkueen kanssa. Haluamme varmistaa, että he eivät siirrä joukkuetta Pattayasta tai muuta logoa ja nimeä, jonka olemme kasvaneet tuntemaan ja tukemaan. Olemme innoissamme, että he hyväksyivät tämän MOU:n, ja olemme vieläkin innoissamme Pattayan jalkapallon tulevaisuudesta.

Nongpruen pormestari Winai Inpitak kertoi The Pattaya Newsille: "Tuemme edelleen joukkuetta tällä hetkellä antamalla heidän käyttää tätä kunnan jalkapallokenttää jalkapallo-otteluihin."

– Suunnittelemme myös toisen jalkapallokentän kehittämistä tukemaan jalkapallokilpailuja. Budjetin arvioidaan olevan noin 100 miljoonaa bahtia. Chokchailla on suuria suunnitelmia Pattayan jalkapallon suhteen, ja tuemme niitä siirtyessämme pois Covid-19-kriisistä tulevaisuuteen. Winai lisäsi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.