Pattaya Discovery United saa uuden omistajan, vaihtaa joukkueen nimeä

Pattaya-

Pattaya Discovery United ilmoittivat viikonloppuna sosiaalisen median sivuillaan että joukkue on vaihtanut omistajaa ja muuttaa myös nimeään, vaikka pysyykin nykyisellä urheilukentällä Nong Pruessa.

Phitsanulokista kotoisin oleva Chokchai Thetpan "Sia Chok", nuori liikemies, joka omistaa huoltoasemia, jalkapallostadionin ja on Chonburi Football Clubin akatemian johtaja, osti seuran 5 miljoonalla bahtilla ja muuttaa nimeä.

Hän osti klubin entiseltä omistajalta Naphat Thiti Rojanawatilta, joka pysyy seuran yhteydessä istuvassa roolissa klubin presidenttinä. Sia Chokin lausunnon mukaan entisestä valmentaja Krit Natchumponista tulee seuran neuvonantaja.

Thai League 3 -joukkue käyttää vuoden 2021 kauden 3 nimeä "The Pattaya City Super Dragon" -joukkue.

Kuten aiemmin todettiin, he jatkavat nykyisen Nong Pruessa sijaitsevan stadioninsa käyttöä kotiareenana ja uutta logoa joukkueelle suunnitellaan parhaillaan.

Sia Chok kertoi Pattaya Discovery Unitedin virallisilla sosiaalisen median tileillä seuraavasti: ”Asetan tavoitteeksi, että jo vuoden kuluttua haluaisin siirtyä Thai League 2:een, ja pitkän tähtäimen suuren tavoitteen tulla jatkossa huippuliigaksi. . Ostin seuran toteuttaessani unelmaani tulla jalkapalloseuran omistajaksi ja olla esikuva lapsilleni ja nuorille pelaajilleni jalkapalloakatemioissa, jotta he voisivat pelata tulevaisuuden kodissa, jos he haluavat mennä ammattilaiseksi.

Sia Chok totesi, että pelaajat tulevat kumppaniverkostosta ja että valmennustiimi valitsee kiireellisesti liitännäishenkilöstöä ja oikeat ihmiset työskentelemään joukkueen kanssa.

Seuraava kausi alkaa heinäkuussa 2021, joten kiireellisyys on pakollista, Sia Chok päätti.

Kaikki kuvat ovat Pattaya Discovery United Football Clubin sivulla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/