Tulvat lamauttavat Mueang Chonburin ja Pan Thongin tiet aamuruuhkan aikana

KUVAT: Wisarn Sangjaroen / TOPNEWS

Chonburi -

Rankkasade Pan Thongin ja Mueang Chonburin alueella yön yli ja tänä aamuna (10. syyskuutath) aiheutti useita liikenneviivästyksiä ja ongelmia aikaisin tänä aamuna.

Ensinnäkin yhteenveto Chonburin viime viikon tämänhetkisistä sääongelmista:

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) eilen (9th), on varoittanut trooppisesta myrskystä "Conson", jonka ennustetaan siirtyvän Tonkininlahdelle Pohjois-Vietnamiin ja Etelä-Kiinaan 12.-13.

Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa trooppisesta myrskystä "Conson", joka etenee kohti Pohjois-Vietnamia ensi viikolla

Tänä aamuna kello 7 Suk Prayoon Roadilla Nong Tamluengin osa-alueella ja Don Hualorin osa-alueella liikenne oli tulvien vuoksi tukossa lähes viisi kilometriä. Useita ajoneuvoja juuttui nouseviin tulvavesiin.

Liikennepoliisi ja paikallisviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikennettä ja auttamaan tulvaveteen joutuneita.

Paikallinen palomies Piya Pongtisajarn kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle: "Rankas sade on jatkunut joka päivä, ja tulvavedet ovat olleet korkeita teillä kaikkialla Pan Thongissa ja Mueang Chonburissa."

Suk Prayoon Roadin alueella tänä aamuna ollut kuljettaja Somsak Sukklai, 38, kertoi toimittajille: "Tämä tie tulvii aina. Asianomaisten viranomaisten tulisi ratkaista tämä tulvaongelma paremmalla vedenpoistojärjestelmällä."

Lisää sadetta odotetaan Chonburissa ja suuressa osassa Thaimaata tulevana viikonloppuna.

KUVAT: Wisarn Sangjaroen / TOPNEWS

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.