Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa trooppisesta myrskystä "Conson" etenemisestä kohti Pohjois-Vietnamia ensi viikolla

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on tänään, 9. syyskuuta, varoittanut trooppisesta myrskystä "Conson", jonka ennustetaan siirtyvän Tonkinin lahdelle Pohjois-Vietnamiin ja Etelä-Kiinaan 12.-13. syyskuuta.

Etelä-Kiinan meren yläosan yläpuolella myrsky keskittyi leveysasteelle 15.8 astetta pohjoista ja pituusasteelle 118.8 astetta itään, ja suurin jatkuva tuulennopeus oli noin 85 kilometriä tunnissa.

Vaikka tämä myrsky ei suoraan vaikuta Thaimaan säähän, ihmisten tulee varoa vaikeita olosuhteita ja seurata TMD:n sääpäivitystä.

Yleisessä tilanteessa aktiivinen monsuuniloukku sijaitsee pohjoisen alaosan, keskiosan ja koillisen alaosassa. Samaan aikaan Andamaanienmerellä, etelässä ja Thaimaanlahdella vallitsee voimakas lounaismonsuuni.

Kova tuuli ja aallot ovat todennäköisiä Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella, 2-3 metriä Andamaanienmerellä, noin 2 metriä Thaimaanlahdella ja yli 3 metriä ukkoskuuroissa.

Yksittäisiä rankkoja tai erittäin rankkoja sateita on mahdollista koko maassa. Riskialueilla olevien ihmisten tulee varoa ylivuotoja ja äkillisiä tulvia. Kaikkien alusten tulee edetä varoen ja pysyä poissa ukkoskuuroista, kun taas Andamaanienmeren yläosassa ja lahden yläosassa olevien pienten veneiden tulisi pysyä mailla 14. syyskuuta asti.

2021 09 09 10 27 33

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.