Yksityiskohdat ehdotetusta Pattayan "uudelleenavaussuunnitelmasta" lokakuussa, muut alueet, joita myös matkailuviranomainen ehdottaa

Kansallinen -

Neljä muuta aluetta, eli Chiang Khan, Koh Kood, Koh Chang ja Koh Samet, hyväksytään periaatteessa lisättäväksi Thaimaan uudelleen avaamissuunnitelman pilottialueiden luetteloon 120 päivän kuluessa ministerien verkkokonferenssissa antaman hyväksynnän mukaan. eilen, syyskuun 1.

Lisäksi ehdotetun ja periaatteessa hyväksytyn Pattaya Bubble and Seal -suunnitelman yksityiskohdat paljastettiin ennen lopullista ehdotusta Covid-19-tilanteen hallinnan keskukselle (CCSA) ja Thaimaan hallitukselle myöhemmin tässä kuussa (katso alla).

Tohtori Satit Pitutecha, kansanterveysministeri, isännöi konferenssia ohjauskomitean kanssa Thaimaasta kansainväliseksi terveyskeskukseksi (Medical Hub Policy), johon liittyivät matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn ja osaston pääjohtaja Thares Krasanairawiwong Terveydenhuollon tuki, terveysministeriö.

Kokous on hyväksynyt periaatteessa viisi ehdotusta sisältäen suuntaviivat, toimenpiteet ja lisäalueet hallituksen politiikan mukaisesti 120 päivän sisällä avautuvien maiden liittymiseksi.

Chiang Khan Loein maakunnasta, Koh Kood ja Koh Chang Tratin maakunnasta sekä Koh Samet Rayongin maakunnasta liittyvät Bangkokin, Chiang Main, Hua Hinin ja Pattayaan lokakuussa järjestettävään uudelleenavaussuunnitelmaan "Bubble and Sealed" -matkailumenetelmän mukaisesti (ks. alla). Alueet esitellään ministerivaliokunnalle myöhemmin.

สาธิต

Ministerit tukevat myös neljän eri rokotteen kotimaista tuotantoa tuotantokeskuksena Thaimaassa ja esittävät idean ministerineuvostolle taloudellisen tuen ja FDA:n lisenssirekisteröinnin saamiseksi. Covid-4-rokotteet ovat ChulaCov19, Baiya Vaccine, Covid-19 HXP – GPO Vac ja Biotechin nenäsumute Covid-19.

Terveydenhuollon politiikan mukaisesti kokous kannustaa Thaimaan Wellness Hubin sekä thai-hieronnan ja thaikylpylöiden kehittämistä kansainvälisten standardien saavuttamiseksi.

Terveysmatkailureittejä yhdeksässä maakunnassa esitellään myös ministerineuvostolle, jotta niistä tulee maailman kannabiksen ja kasviperäisten tuotteiden yrttikeskus. Provinsseja ovat Udon Thani, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Nong Khai, Loei, Nong Bua Lamphu, Bueng Kan, Nakhon Ratchasima, Prachin Buri (Aphai Phubet) ja Buriram (ei-malai malli).

TPN Media huomauttaa, että Pattaya on edelleen asialistalla "uudelleenavaamiselle" lokakuussa ja sen on tarkoitus saada lopullinen hyväksyntä myöhemmin tässä kuussa.

Kuitenkin se, mitä hallitus pitää "uudelleen avaamisena" ja mitä keskivertoturisti ajattelee, ovat todennäköisesti hyvin erilaisia ​​​​ideoita.

Ohjelma perustuu tällä hetkellä ja voi muuttua, ja se perustuu "kupla ja sinetti" -standardiin, joka on samanlainen kuin Koh Samuilla tällä hetkellä. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että turistin tulee yöpyä SHA-standardien (Safety and Health Administration) mukaisessa lomakeskuksessa Pattayan alueella vähintään seitsemän päivää. He saivat käyttää lomakeskuksen tiloja ja tiloja, mutta eivät voineet poistua kokonaisalueelta. Heidän täytyisi myös käydä läpi useita vanteita kotona päästäkseen tänne, mukaan lukien Covid-19-testi, rokotustodistus ja hyväksymistodistus lähimmältä Thaimaan suurlähetystöltä tai konsulaatilta sekä pakollinen vakuutus.

Kahden Covid-19-testin jälkeen ensimmäisten seitsemän päivän aikana lomakeskuksessa, turisti saisi sitten mennä retkille Pattayan alueella hyväksyttyihin paikkoihin. Varhaiset nimetyt paikat olivat Nong Nooch Gardens, Buddha Hill, saaret, vesiaktiviteetit, kuten sukellus, Sanctuary of Truth, Wat Yansangwararam, Khao Kheow Open Zoo, Floating Market, Rubber Land, Underwater World ja muita nähtävyyksiä, joihin olisi helppo tutustua. sosiaalinen etäisyys pienellä Covid-19:n leviämisriskillä. Mikään näistä matkoista ei olisi "pakollinen" ja voisi yksinkertaisesti jäädä lomakeskukseen, jos he haluavat.

Viimeisen Covid-19-testin jälkeen ehdotuksen mukaan XNUMX päivän kuluttua sallittaisiin matkustaa minne haluaa. Vaikka jotkut ihmiset varmasti osallistuisivat ohjelmaan, varsinkin pysyvästi maassa asuvat tai lumilinnut, monet haluaisivat, ettei karanteenia olisi ollenkaan tai että he voisivat vierailla valitsemissaan paikoissa ja kohteissa, kuten Pattayan kuuluisassa yöelämässä tai baareissa, joilla ei ole takeita siitä, että ne avautuvat edes lokakuussa, ja ne ovat tällä hetkellä suljettuina tämän vuoden huhtikuun 10. päivästä lähtien.

Mitä tulee todelliseen karanteenittomaan "uudelleenavaukseen" rokotetuille ulkomaisille matkailijoille kaikkien liike-elämän sektoreiden ollessa täysin auki Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume sanoi aiemmin tällä viikolla puhuessaan rokotustilaisuudessa, mutta tämä ei todennäköisesti tapahdu ainakaan tammikuussa 2022.

Kuitenkin, Sekä Phuketissa että Hua Hinissa on vaihtoehtoja, jotka tarjoavat "hiekkalaatikoita" kuplan ja sinetin sijaan tulevaisuudennäkyville turisteille, joilla on paljon enemmän liikkumisvapautta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (8 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.