Thaimaa vahvistaa, että "Phuket Sandbox 7+7 Extension" on nyt voimassa

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ovat heidän omiaan.

Bangkok, 17 elokuu 2021 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että Phuket Sandbox -ohjelma on saanut vihreän valon Center for COVID-19 Situation Administrationilta (CCSA) päivittääkseen Phuket Sandbox 7+7 Extension -laajennuksen. € tarjoaa täysin rokotetuille kansainvälisille matkustajille enemmän vaihtoehtoja vierailla useissa Thaimaan kohteissa ilman karanteenia.

16. elokuuta 2021 alkaen “Phuket Sandbox 7+7 Extension†-ohjelma sallii vaatimukset täyttävien kansainvälisten matkustajien lyhentää pakollista oleskelua Phuketissa 14 päivästä 7 päivään, minkä jälkeen Krabissa (Ko Phi Phi, Ko) voi viettää vielä 7 yötä. Ngai tai Railay), Phang-Nga (Khao Lak tai Ko Yao) tai Surat Thani (Samui Plus – Ko Samui, Ko Pha-ngan tai Ko Tao).

Nykyiset Phuket Sandbox -ohjelman käyttöönottotoimenpiteet pysyvät ennallaan 7+7-laajennuksen osalta. Mutta matkustajien, jotka aikovat viettää vielä 7 yötä Phuketin ulkopuolella, on hankittava Phuketissa sijaitseva hotellinsa myöntämä siirtolomake, jossa ilmoitetaan, että he ovat oleskelleet Phuketissa 7 yötä. Heidän on esitettävä se yhdessä negatiivisten tulosten kanssa. kahdesta COVID-19-testistään (suoritettiin päivänä 0 ja päivänä 6-7 Phuketissa).

Matkustaminen Phuketista valituille alueille Krabissa, Phang-Ngassa tai Surat Thaissa on mahdollista vain hyväksyttyjä reittejä ja kulkuvälineitä pitkin.

Surat Thaniin (Samui Plus – Ko Samui, Ko Pha-ngan tai Ko Tao) pääsee Bangkok Airwaysin suoran kotimaan lennon kautta Phuket-Ko Samui -reitillä.

Krabille (Ko Phi Phi, Ko Ngai tai Railay) pääsee SHA Plus -sertifioiduilla vene- ja lautoilla hyväksytyiltä laitureilta.

Phang-Ngaan (Khao Lak) pääsee SHA Plus -sertifioiduilla autokuljetuspalveluilla Phuketista suoraan SHA Plus -hyväksyttyihin hotelleihin.

Phang-Ngaan (Ko Yao Noi tai Ko Yao Yai) pääsee SHA Plus -hyväksytyllä veneellä ja lautalla hyväksytyiltä laiturilta.

Kun matkustajat ovat suorittaneet 7 yön pidennyksen Krabissa, Phang-Ngassa ja Surat Thanissa (Samui Plus) ja heidän kolmannen COVID-19-testinsä (päivänä 12-13) testi on negatiivinen, he saavat " ˜Vapauta Form’ hotellistaan ​​ja he voivat jatkaa matkaansa muihin kohteisiin Thaimaassa.

Jos oleskelu Krabissa, Phang-Ngassa tai Surat Thanissa (Samui+) on alle 7 yötä, matkustajien on edettävä suoraan Phuketin kansainväliselle lentokentälle lähtöpäivänä. Phuketiin saapuvassa satamassa heidän on esitettävä lentolippu tai muu todiste kansainvälisestä matkastaan ​​Phuketista.

Tarkemmat tiedot löydät TAT:n verkkosivuilta napsauttamalla tätä.

Thaimaassa ollessaan TAT haluaa muistuttaa kaikkia matkustajia jatkamaan DMHTTA varotoimenpiteet COVID-19:n leviämisen estämiseksi D – Etäisyys, M – Maskin käyttö, H – Käsienpesu, T – Lämpötilan tarkistus, T – COVID-19-testaus ja  A – hälytyssovellus.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/