Mass Sinopharm -rokotuskampanja aloitettiin Pattayan ja Chonburin alueella, tavoite on 70 % rokotettuja lokakuun loppuun mennessä

Banglamung -

Pattayan kaupungin pormestari on vahvistanut, että ainakin lokakuun loppuun mennessä 70 prosenttia Pattayan asukkaista on rokotettu. Kaupunki on saanut tähän mennessä 60,000 2,000 annosta Sinopharm-rokotteita, joita rokotetaan noin XNUMX XNUMX ihmiselle päivässä.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunploem vieraili yhdessä Sinopharm-rokotuskampanjan paikoista, joka alkoi virallisesti eilen (31. elokuuta) Pattayan kaupungin sairaalassa.

Pormestari Sonthaya kertoi The Pattaya Newsille: "2,000 60,000 ihmistä on saanut ensimmäisen annoksensa ensimmäisenä päivänä osana Sinopharm-rokotuskampanjaa. Olemme saaneet XNUMX XNUMX annosta Sinopharmia ensimmäisessä kaupungin ostamassa aikataulussa."

TPN Media raportoi aiemmin kaupungin rokotteiden hankinnasta jo kesäkuussa, kuten voit lukea klikkaamalla tätä tekstiä tästä.

Rokotteiden saapuminen oli kuitenkin viivästynyt, mikä johti siihen, että pormestari oli kutsunut "harhaanjohtavaa" tietoa sosiaalisessa mediassa. Voit lukea viivästyksestä ja hänen lausunnoistaan ​​napsauttamalla tätä tekstiä täältä.

"Tämän päivän rokotusten eteneminen oli nopeaa eikä liian monta ihmistä kerrallaan, koska he ovat jo rekisteröityneet ja vastaanottaneet vahvistettuja viestejä." Pormestari Sonthaya totesi Pattaya Newsille viitaten eiliseen ensimmäiseen käyttöönottopäivään.

"Odotamme, että Pattayalla on seuraavan neljän viikon aikana 30,000 XNUMX ihmistä rokotettuna Sinopharm-rokotteella, erityisesti vanhuksia ja haavoittuvia." Sonthaya jatkoi

"Elokuun lopussa suunnilleen 40 prosenttia Pattayan vakinaisista/rekisteröityistä asukkaista on rokotettu. Arviomme mukaan lokakuun loppuun mennessä 70 prosenttia Pattayan asukkaista (rekisteröityneistä/pysyväisistä) on rokotettu. 80 % iäkkäistä ja heikossa asemassa olevista oli jo rokotettu. Tämä kuitenkin jatkuu, ja päästäksemme todella tarvitsemamme tasolle, erityisesti Pattayan tilapäisen väestön vuoksi ja koska yritysten sallitaan avata uudelleen ja houkutella lisää asukkaita, tämä kampanja jatkuu suunnilleen ensi vuoden tammikuuhun asti. Meillä on edelleen joitakin asukkaista, jotka epäröivät rokotteen suhteen, mukaan lukien jotkut vanhukset ja heikossa asemassa olevat ryhmät, ja terveydenhuollon työntekijät ja yhteisön johtajat työskentelevät heidän kanssaan voittaakseen heidän pelkonsa ja vastalauseensa välittävällä ja myötätuntoisella tavalla. Sonthaya lisäsi.

"Suunnitelmana on "Move Forward" Pattaya "Move On" -suunnitelma ja toivottaa ulkomaiset ja kotimaiset matkailijat tervetulleiksi takaisin. Keskitymme kuluvan vuoden neljännellä vuosineljänneksellä lähinnä kotimaan matkailuun ja ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä laajenemaan laajempaan kansainväliseen matkailuun. Toivomme voivamme jatkaa rajoitusten lieventämistä kaikilla liiketoiminta-aloilla elvyttääksemme Pattayan talouden seuraavien kuukausien aikana.Sonthaya päätti.

Samaan aikaan Chonburin maakunnan hallintovirasto on vastaanottanut 220,000 110,000 annosta Sinopharm-rokotteita, jotka rokotetaan XNUMX XNUMX Chonburin alueen asukkaalle, erityisesti Sattahipissa, joka on osa Pattayan "Move On" -ohjelman ehdotettua matkailusuunnitelmaa.

TPN-media huomauttaa, että nämä lausunnot koskevat vain kaupunkeja, jotka on ostettu valmiiksi Sinopharm-rokotteita, eivät valtion toimittamia Sinovac-, Pfizer- tai AstraZeneca-rokotteita, joita keskushallinto myös edelleen jakaa alueelle.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-=

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.