Pattayan pormestari vahvisti Sinopharm Covid-19 -rokotteen tilauksen sosiaalisessa mediassa laajalti jaetun harhaanjohtavan tiedon keskellä

KUVA: Lähetä tänään

Pattaya -

Pattayan pormestari Sontaya Khunpluem on vakuuttanut paikallisyhteisölle, että yhteensä 100,000 19 annosta Sinopharm Covid-XNUMX -rokotetta on jo varattu paikallisille asukkaille sen jälkeen, kun verkossa oli levitetty vääriä tietoja rokotteen myöntämättä jättämisestä.

Pormestari oli lähettänyt eilen 3. elokuuta viralliselle Facebook-sivulleen online-vastauksen, jossa hän vastasi, mitä hän kutsui harhaanjohtavaksi sosiaalisen median tietoon, jonka mukaan Pattayan kaupunki ei todellakaan tehnyt Sinopharm Covid-19 -rokotevarausta Chulabhorn Royal Academylle, joka toimitti rokotteen yksityisille organisaatioille ostettavaksi. Hän totesi, että "valeuutiset" tarjoavat epätäydellisiä tietoja ja ovat tuhonneet Pattaya Cityn maineen ja yleisen luottamuksen.

Pormestari Khunplumen mukaan Pattayan kaupungin viranomaiset olivat varanneet Chulabhornin laitokselta yhteensä 100,000 15 annosta Sinopharmia 20,000. kesäkuuta, yksi päivä varauksen avaamisen jälkeen. Liitteenä oli luettelo yli XNUMX XNUMX rokotuksiin jo ilmoittautuneesta ihmisestä. Sinopharm-rokote on kaupunginjohtajan mukaan maksettava kaupungin omasta budjetista, ja se on yritys nopeuttaa rokotusohjelmaa paikallisesti. TPN-media on aiemmin kirjoittanut tästä useaan otteeseen, kuten täällä.

Sonthaya totesi verkossa: ”Olemme seuranneet tiiviisti Chulabhornin kuninkaallisen akatemian edistymistä ja tiedustelleet siitä jatkuvasti. Pyysimme tiedusteluja, lähetimme sähköposteja ja lähetimme virkamiehiä Chulabhorn Royal Collegeen tarkastamaan edistymistä, ja on vahvistettu, että varauksemme on jo listattu järjestelmään ja on edelleen luettelossa."

"Tällaisten epätäydellisten viestien jakaminen rokotetilauksista on aiheuttanut väärinkäsityksiä ja vahinkoa Pattaya Citylle. Siksi haluaisin, että asiakirjan, joka vahvistaa rokotteiden varauksen ja tiedusteluviestit rokotteiden varaamisesta Chulabhorn Royal Collegessa, tarkistetaan oikeat tiedot." Pormestari päätti.

Tilattujen rokotteiden tarkka saapumispäivä on edelleen epäselvä, ja Pattayan kaupungin viranomaiset ilmoittivat, että he seuraavat edelleen johdonmukaisesti Chulabhorn Royal Collegen toimintaa. Opisto on aiemmin todennut, että IT- ja tekniset ongelmat ovat aiheuttaneet viivästyksiä, mutta ne etenivät.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.