Ominaisuus: Pattayan paikallisia huipputarinoita viime viikolta - Tulvat iskevät Pattayaan, rokotusohjelmat jatkuvat

Hei Pattaya-uutisten lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen julkaisumme, jossa korostamme alueemme, Pattayan ja Chonburin, suosituimpia paikallisia tarinoita viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain alueen ja maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat sunnuntaista 22 lauantaihin 2021. 

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

1. Pattayalla olevat ulkomaalaiset saavat Pfizer Covid -19 -rokotteen käyttöönoton jatkuessa

Monet paikalliset ulkomaalaiset Pattayalla ovat viime aikoina alkaneet hankkia omia Covid-19-rokotteitaan, ja viime viikolla järjestettiin toinen suuri kampanja. Ei, kaikki eivät ole vielä kelvollisia, eivätkä kaikki halukkaat voi saada sellaista, mutta se on alku. Myös verkossa rokotusalueilla työskentelevien organisaatiosta ja tehokkuudesta sai kiitosta.

Pattayalla olevat ulkomaalaiset saavat Pfizer Covid -19 -rokotteen käyttöönoton jatkuessa

2. Mitä tapahtui päivittäisille Chonburi Covid-19 -aikajanallemme?

Jos unohdat sen…

Toimitusryhmän työpöydältä: Mitä tapahtui päivittäisille Chonburi Covid-19 -aikajanallemme?

3. Voimakkaat sateet ja tulvat lamauttavat Pattayan tiet, vaikka tulvahallintaprojekti jatkuu

Viime viikon raskaat tulvat ja niitä seuranneet säännölliset sateet ovat edelleen viimeaikainen suuri tarina.

Voimakkaat sateet ja tulvat lamauttavat Pattayan tiet, vaikka tulvahallintaprojekti jatkuukin

4. Pattayan asukkaat saavat parhaansa irti tulvivista kaduista viimeaikaisten sateiden aikana ja lisää sateita on tulossa

Tulvivista kaduista puheen ollen...

Pattayan asukkaat saavat parhaansa irti tulvivista kaduista viimeaikaisten sateiden aikana ja lisää sateita on tulossa

Siinä kaikki viime viikolle! Se ei ollut kiireisin viikko paikallisten uutisten kannalta, vaikka sateet ja satunnaiset tulvat jatkuvat tällä viikolla, samoin kuin paikallinen rokotusohjelma Covid-19-virusta vastaan. Pysy turvassa!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/