Kuljettaja kuoli Chonburin lava-autokolarissa rankkasateessa, kolmas kuolema äskettäisen sateen seurauksena paikallisella alueella

Chonburi -

40-vuotias kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hän törmäsi lava-autoinsa Mueang Chonburin alueella varhain tänä aamuna.

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 4 tänä aamuna (30. elokuuta) Sukhumvit Roadilla Klong Tamrun osa-alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle etsimään vaurioitunutta pakettiautoa. Kuljettaja, Mr. Channarong Krutthong, 40, Chachoengsaosta, löydettiin kuolleena ohjaamosta, eivätkä pelastustyöntekijät pystyneet vapauttamaan häntä välittömästi.

Kesti noin puoli tuntia, ennen kuin pelastustyöntekijät irrottivat hänen ruumiinsa lava-autosta erikoisvarusteilla. Ylikulkusillan pylväs löydettiin vaurioituneena.

Paikalta ei löytynyt todistajia. Poliisi epäili, että kuljettaja on saattanut menettää ajoneuvonsa hallinnan sateessa märän tien vuoksi. TPN-media huomauttaa, että tämä on kolmas henkilö, joka julistettiin traagisesti kuolleeksi sään vuoksi Pattayalla kuluneen päivän aikana. Toinen oli menehtynyt liikenneonnettomuudessa ja yksi oli ohitettu kanavassa uimisen vuoksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.