Kuljettaja hukkui Chonburissa törmättyään lava-autonsa kanavaan

KUVA: Sawang Uttayan Pan Thongin pelastusryhmä

Chonburi -

31-vuotias kuljettaja hukkui menetettyään lava-autonsa hallinnan ennen kuin hän putosi kanavaan Pan Thongin alueella aikaisin tänä aamuna (28. elokuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 Soi 30 Amata Cityn teollisuusalueella, Ban Gaon osa-alueella. Tämä tapahtuu nykyisen pakollisen ulkonaliikkumiskiellon aikana klo 3–9 Chonburissa Covid-00-toimenpiteiden vuoksi.

Ensiapuhenkilöstö saapui paikalle ja löysi harmaan lava-auton makaamassa kanavassa tien lähellä. Kuljettaja löydettiin lähistöltä, joka myöhemmin tunnistettiin Yuttana Yuansriksi, 31, Loeista.

Onnettomuuden silminnäkijät olivat hypänneet kanavaan ja auttaneet nostamaan Yuttanan autostaan ​​ennen kuin pelastushenkilöstö saapui paikalle.

Yuttana oli tajuton ja julistettiin myöhemmin traagisesti kuolleeksi. Pelastuslaitoksen mukaan Yuttana oli niellyt suuren määrän vettä kanavasta ja näytti hukkuneen omaan ajoneuvoonsa huolimatta pelastustyöntekijöiden ja silminnäkijöiden parhaimmista yrityksistä, jotka auttoivat häntä pelastamaan.

Tärkein todistaja, herra Maytee Boonthonggo, jonka ikää ei kerrottu, kertoi Pattaya News -toimittajalle: "Kuulin kovaa ääntä ennen kuin löysin lava-auton makaamassa kanavassa."

”Kuljettajan puolen ikkunan lasi rikkoutui, mikä oli päästänyt suuren määrän vettä ajoneuvoon, ja onnistuin avaamaan oven. Paikalliset ja minä auttoimme nostamaan hänet lava-autosta, mutta oli jo liian myöhäistä.

Tässä vaiheessa Phan Thongin poliisi uskoo, että Yuttana on saattanut menettää lava-autonsa hallinnan suuren nopeuden vuoksi märällä tiellä. Tutkinta kuitenkin jatkuu.

KUVA: Sawang Uttayan Pan Thongin pelastusryhmä

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.