Päihtynyt mies hukkui humalassa uintikilpailun jälkeen Sattahipin vedenpoistoputkiin

Sattahip –

Päihtynyt mies hukkui päätettyään pitää humalassa uintikilpailun ystävänsä kanssa vedenpoistoputkisarjassa, joka kulkee tien alla Sattahipin alueella.

Sattahipin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen iltapäivällä (27th) Bang Saraen osa-alueella. Onnettomuus tapahtui paikallisten teiden alla kulkevien vedenpoistoputkien ulostulossa.

Sattahipin poliisi ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen uhrin ruumiin, joka tunnistettiin vain noin 30-vuotiaana Mr. Tamiksi. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan valmistautumaan hautajaisiin.

Hänen ystävänsä, herra Daecha Kaewwichean, 38, kertoi Sattahipin poliisille: "Joimme alkoholia koko iltapäivän yhdessä, kun satoi voimakkaasti. Päätimme tehdä uintikilpailun tulvavedessä vierekkäisissä vedenpoistoputkissa, jotka kulkevat päätien alta. Kilpailtiin siitä, kuka ui nopeimmin tien viemäriputkien läpi ja selvisi ensimmäisenä, jotka olivat täynnä tulvivaa vettä.”

”Onnistuin kulkemaan putkien läpi, joissa oli nopea ja voimakas virtaus, mutta Mr. Tam ei päässyt läpi. Olimme juoneet tuntikausia, ja vaikka hän on yleensä vahva uimari, uskon hänen olevan humalassa, mutta hän ei päässyt putkesta läpi." Daecha päätti.

Sattahipin poliisi ilmoitti Pattaya Newsille, että herra Daechan tarina näyttää olevan oikea ja on epätodennäköistä, että syytteitä nostettaisiin tällä hetkellä. He neuvoivat uimareita välttämään uintia nopeasti liikkuvissa kanavissa ja viemäriputkissa myrskyjen aikana. TPN-media huomauttaa, että Covid-19-rajoitusten vuoksi uima-altaat ja rannat ovat tällä hetkellä kiinni.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.