AIKAVÄLINE: Si Racha ja Chonburi tiedottavat asukkaille, jotka vierailivat paikoissa viimeisimpien Chonburi-vahvistettujen Covid-tapausten osalta – 19, kuvernööri määrää yrityksen väliaikaisesti suljetuksi

Chonburin kansanterveystoimisto eilen illalla (10. elokuuta) on julkaissut aikajanan tiedottaakseen ihmisille, jotka kävivät tietyissä paikoissa viime kuussa ja tässä kuussa ilmoittaakseen terveysviranomaisille ja seuratakseen terveyttään. Seuraava on englanninkielinen käännös julkaisusta.

  1. Paikallinen ruokakauppa paikassa Moo 3, Bueng, Si Racha 1. elokuuta - 5. elokuuta klo 7 - 00
  2. Tesco Lotus Soi Pong Saketissa Borwinissa, Si Rachassa 1. elokuuta - 6. elokuuta klo 5 - 00
  3. Jaroen Barber paikassa Moo 1, Sattahip 8.-5. klo 11-00

Jos jollain on ongelmia hengitystieoireiden ja/tai kuumeen kanssa 14 päivän kuluessa siitä, kun hän oli käynyt näissä paikoissa, hänen on mentävä sairaalaan Chonburin kansanterveysviraston mukaan.

Ilmoita sairaalalle, että kävit samassa paikassa kuin Covid-19-varmistettu tapaus, he jatkoivat.

Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai ilmoitti eilen (10. elokuuta)th) Pan Thongin ja Ban Buengin yritysten väliaikainen sulkeminen.

Chonburin PR-toimisto lähetti tilauksen eilen illalla. Tilaukset päättelevät: "Chonburin yrityksissä löydettiin monia vahvistettuja Covid-19-tapauksia."

"Viruksen leviämisen hillitsemiseksi Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt seuraavan tilapäisen sulkemisen alla olevan paikan."

"1. TWT Manufacturing Co., Ltd Baan Gaossa, Pan Thongissa 11. elokuuta - 18. elokuuta.

"2. Dae-A Electronics (Thailand) Co.,Ltd. Nong Sam Sarkissa, Ban Buengissa 11. elokuuta - 7. syyskuuta."

“Kaikille välttämättömille syille pääsyyn tai poistumiseen on oltava Chonburin kansanterveysviranomaisen lupa. Omistajien ja toiminnanharjoittajien on noudatettava tiukasti määräyksiä.â€

Määräys astuu voimaan tästä päivästä (11. elokuuta). Thaimaankieliset tilaukset ovat alla.

Chonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänään 1,368. elokuuta 19 11 uudesta ja vahvistetusta Covid-XNUMX-tapauksesta ja yksitoista uutta kuolemaa.

Chonburi ilmoittaa 1,368 19 uudesta Covid-11 -tapauksesta ja XNUMX kuolemantapauksesta

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.