Kuusi poliisia loukkaantui ja 6 mielenosoittajaa pidätettiin eilen Bangkokissa järjestetyssä demokratiaa puolustavassa mielenosoituksessa, poliisi kertoo

Bangkok -

6 poliisiviranomaista loukkaantui, 28 mielenosoittajaa pidätettiin ja lähes 100 moottoripyörää takavarikoitiin eilen 10. elokuuta järjestetyssä demokratiaa puolustavan "autojoukkojen" mielenosoituksen aikana, Metropolitan Police Bureau (MPB) ilmoitti.

MPB:n apulaiskomissaari Piya Tawichai totesi lehdistötilaisuudessa, että Thammasatin ja mielenosoituksen yhdistyneen rintaman (UFTD) järjestämää mielenosoitusta pidettiin hätäasetuksen täytäntöönpanon mukaan riskinä Covid-19:n leviämiseen kotimaassa.

Apulaiskomissaarin mukaan mielenosoittajat yrittivät myös aggressiivisesti murtaa poliisiesteet. Väkivaltaa ja erilaisia ​​aseita, kuten kiviä, tiiliä, piikkejä, jättimäisiä sähinkäisiä ja pingispommeja, käytettiin tiettävästi ja säännöllisesti poliiseja vastaan.

”Mielenosoittajien toimet aiheuttivat vakavia vahinkoja. Voidaan myös nähdä, että mielenosoittajilla oli tarkoitus kokoontua ja tehdä useita laittomia tekoja, Piya sanoi.

Hajotuksen aikana loukkaantui kuusi poliisia, jotka ovat parhaillaan lääkärintarkastuksessa Poliisisairaalassa. Yhtä poliisia ammuttiin hänen vasempaan reiteen, kolme muuta haavoittui sirpaleilla ja kaksi muuta paloi räjähteistä.

Viranomaiset ovat pidättäneet 28 rikoksentekijää ja takavarikoineet lähes 100 rikoksentekijän moottoripyörää.

Samaan aikaan demokratiaa kannattava ryhmä "Talo-Fah" on ilmoittanut uudesta kokoontumisesta tänään, 11. elokuuta, Voiton muistomerkillä ennen marssia pääministerin asuinpaikalle klo 3.

Mielenosoittajat kritisoivat myös poliisin vastausta mielenosoituksiin eilen väittäen, että poliisi oli tiukka taktiikalla ja ampui umpimähkään kumiluoteja ja kyynelkaasua, sekä raportteja useiden mielenosoittajien fyysisesti hakamasta lainvalvontaviranomaisista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.