Chonburi ilmoittaa 1,417 19 Covid-XNUMX-tapauksesta ja yhdeksän kuolemantapausta

Chonburi -

Chonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänään 1,417. elokuuta 19 7 uudesta ja vahvistetusta Covid-XNUMX-tapauksesta ja yhdeksän kuolemantapausta.

Tämä tarkoittaa yhteensä 34,861 19 Covid-16,988-tapausta nykyisessä infektiokierroksessa, joista 165 XNUMX on edelleen lääkärinhoidossa/valvonnassa, ja Chonburissa on rekisteröity yhteensä XNUMX kuolemantapausta tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa. Yksityiskohtia eilisestä yhdeksästä uudesta kuolemasta ei kerrottu, mikä on terveysosaston standardi.

Lisäksi 776 ihmistä vapautettiin ja toipui eilen Chonburissa. Yhteensä 17,708 XNUMX ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja toipunut Chonburista tämän nykyisen aallon alkamisen jälkeen.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 290, Si Racha 399, Banglamung (Pattaya) 244, Panat Nikhom 85, Sattahip 14, Ban Bueang 138, Pan Thong 91, Bor Thong 20, Ko Chan 28, Nong Yai 14 ja 94 uutta tapausta, jotka on siirretty muista provinsseista sairaanhoito.

Yksityiskohdat tapauksista ovat seuraavat:

  1. Riskialtis ammatti, tapaa paljon ihmisiä - 34 tapausta
  2. 14 hoitohenkilökuntaa
  3. Esitettiin Bangkokiin matkustamisen historia – 2 tapausta
  4. Monet yritykset Rayongin maakunnassa, 50 tapausta
  5. Vahvistettujen potilaiden lähikontaktit, perheissä - 386 tapausta, työpaikoilla - 381 tapausta, läheiset ystävät, 22 tapausta ja puolueet - 2 tapausta
  6. Vahvistettujen potilaiden lähikontaktit (tutkittavana), 123 tapausta
  7. Yleisesti tutkinnassa on 403 tapausta

Yhteensä 1,623 lähikontaktihakua vastaanotettiin tänään ja 228 XNUMX alustavaa ennakoivaa hakua, ja lisää ennakoivia hakuraportteja on odotettavissa.

Chonburissa on tällä hetkellä Covid-19-klustereita 21 laitoksessa ja viidellä markkinalla, 10 rakennustyöläisleirillä ja neljällä yhteisöllä. TPN-media huomauttaa, että nämä klusterin tiedot vaikuttavat vanhentuneilta, mutta ne ovat viranomaisten toimittamia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-
Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.