Nok Air peruuttaa kaikki lennot U-Tapaon lentokentälle sen jälkeen, kun Rayong on listattu tummanpunaisilla vyöhykkeillä CCSA:n eilen päivityksessä

Thaimaa -

Nok Air on perunut kaikki reittilentonsa U-Tapaon lentokentälle sen jälkeen, kun Rayong oli listattu enimmäis- ja tiukasti valvotuille alueille CCSA:n tiedotteessa keskiviikosta 19. elokuuta alkaen.

Lentoyhtiö avasi viime viikolla "kiireet" lentonsa lentokentälle erityisesti kiireellisiin matkustus- ja lääketieteellisiin tarkoituksiin kuudessa maakunnassa Covid-19-pandemian aikana, nimittäin Rayongissa, Chiang Maissa, Ubon Ratchathanissa, Udon Thanissa, Sakon Nakhonissa, Phuketissa ja Nakhonissa. Si Thammarat.

Kaikki U-Tapaon lentoasemalle saapuvat ja lähtevät lennot jouduttiin kuitenkin peruuttamaan 3. elokuuta alkaen 10 päivän liikennöinnin jälkeen. CCSA:n eilisen ilmoituksen jälkeen Rayongin ja muun 15 provinssin lisäämisestä tummanpunaisen vyöhykkeen alueelle Covid-19:n leviämisen hillitsemiseksi. Tämä johtuu kotimaan matkustusrajoituksista, jotka ovat osa enimmäisvalvontarajoituksia.

Samaan aikaan jotkut suuret lentoyhtiöt peruivat myös kotimaan lentonsa koko elokuun ajan, koska hallitus pyytää vähentämään tarpeetonta matkustamista Covid-19:n leviämisen aikana Thaimaassa.

Bangkok Airways on perunut kotimaan lentonsa ainakin elokuun 10. päivään asti, kun taas Air Asia on ilmoittanut liiketoimintansa väliaikaisesta keskeytyksestä koko kuukauden ajan Covid-19-tilanteen vuoksi vaikeuksissa olevan yhtiön taloudellisen likviditeetin vuoksi. Thai Smile ilmoitti myös peruuttavansa kotimaan lentonsa vähintään 19. elokuuta asti.

Thai Airways ja Bangkok Airways peruivat myös kansainväliset ja kotimaan lentonsa Phuketiin ja Samuihin maakunnan viranomaisten tiukentaman terveydellisiä toimenpiteitään saapuvien matkailijoiden suhteen. Siitä huolimatta sekä Phuket Sandbox että Samui Model Plus -matkailukampanjat ovat edelleen käynnissä, mutta rajoittavat kävijöiden määrää kotimaisen Covid-19:n leviämisen vuoksi Thaimaassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.