Thaimaa lähettää 41 urheilijaa Tokion olympialaisiin jahtaamaan kultamitaleita ja kunniaa

Kansallinen -

Thaimaa on lähettänyt yhteensä 41 urheilijaa kilpailemaan 15 lajissa jahtaamaan maan 10. kultamitalia tulevissa Tokion olympialaisissa 23. heinäkuuta.

Harrastuksia ovat yleisurheilu, sulkapallo, nyrkkeily, soutu, pyöräily, ratsastus, golf, judo, purjehdus, purjelautailu, ammunta, skeet-ammunta, uinti, pöytätennis ja Taekwondo.

Thaimaalaisten urheilijoiden päällikkö Thana Chaiprasit paljasti, että valmiuden arvioinnin perusteella thaimaalaisten urheilijoiden uskotaan voittavan vähintään yhden kultamitalin viidessä suosituimmassa urheilulajissa, joita ovat taekwondo, nyrkkeily, skeet-ammunta, sulkapallo ja golfia, sillä kaikki thaimaalaiset osallistuvat olympialaisiin maailmanluokan sukutauluilla ja kyvyillä.

Taekwondossa Panipak "Tennis" Wongpattanakit, joka on ollut suosittu haastaja tulee maan todennäköisin edustaja voittaa kultamitalin olympialaisissa. Hän on ainoa thaimaalainen urheilija tässä joukkueessa, joka oli voittanut pronssia vuoden 2016 olympialaisista Rio de Janeirossa, Brasiliassa.

Nyrkkeilyssä Chatchai-decha Butdee on täysin valmistautunut jättämään jäähyväiset olympialaisille 36-vuotiaana voittamalla toivottavasti kultamitalin tänä vuonna. Lisäksi kolmesti olympialaisiin osallistunut skettiampujakilpailija Suthiya “Nee” Jiwchalermmit tavoittelee myös ensimmäistä kertaa kultamitalia.

Sulkapallolla katsotaan olevan suuret mahdollisuudet voittaa, oli kyseessä sitten sekanelinpeli, Dechapol “Bas” Puavaranukroh ja Sapsiree “Por Por” Taerattanachai, jotka ovat saavuttaneet ohjelman tähän mennessä kolmannen sijan, tai Thaimaan ykkönen naisten kaksinpelissä. Ratchanok "toukokuu" Inthanon.

Golfin osalta peleihin osallistuu 2 ammattimaista thaimaalaista naista, joilla on suuri mestaruuden sukutaulu, Ariya “Pro May” Jutanugarn, entinen maailmanlistan ykkönen, ja Papangkorn “Pro Meow” Thawatanakit, maailman 1. sijalla oleva golfaaja.

Tokion olympialaisten 2020 avajaisissa 23. heinäkuuta kaksi thaimaalaista urheilijaa kantavat Thaimaan lippua maan edustajana paraatissa, naisampuja Napatsawan “Ern” Yangpaiboon ja skettiampuja Sawet “Sam” Setthaphon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.