Lehdistötiedote: Olympiahistoria houkuttelee Thaimaan taistelulajien kultaista tyttöä

Seuraava on Thaimaan olympialaisten mediajoukkueen lehdistötiedote.

21. heinäkuuta 2021: Maailman ykköspelaaja Panipak Wongpattanakit joutuu kohauttamaan olkapäitään kasvavaa painetta, jos hän haluaa tehdä historiaa Tokion olympialaisissa.

Kaksinkertaista maailmanmestaria suositaan Thaimaan ensimmäisen taekwondon olympiakultaa. 23-vuotias Surat Thanista kotoisin oleva urheilija esiintyy toisen kerran nelivuotisjuhlakilpailussa.

Vuosien 2015 ja 2019 maailmanmestari naisten 49 kg:n sarjassa tyytyi pronssiin kisoissa debyyttinsä vuonna 2016 Rio de Janeirossa. Mutta tällä kertaa hallitsevana maailmanmestarina ja peräkkäisenä Grand Slam -voittajana vuosina 2018–19 thaimaalainen taekwondo-soturi kävelee Makuhari Messe -kongressikeskukseen voitettavana naisena.

Kuusinkertainen World Grand Prix -kultamitalisti ei kuitenkaan osoita merkkejä nurjahtamisesta sen valtavan odotusten alla, joita hän kantaa.

"Kesken kaikkia paineita ja ajatuksiani mukavasti", sanoi Panipak, yksi kahdesta thaimaalaisesta olympialaisten taekwondo-kilpailussa Ramnarong Sawekwihareen rinnalla miesten 58 kg.

“Minulle kaikki – kilpailu, vastustajat ja valmentajani – on sama kuin tavallisesti. Vaikka olisin ykkönen, aloitan jokaisen ottelun nollalla aivan kuten vastustajani. Minulle ei ole mitään uutta, hän lisäsi.

Silti Panipak melkein heitti pyyhkeen, kun hän palasi kotiin vuoden 2016 kisojen pronssimitalin kanssa. Hän hävisi toisella kierroksella eteläkorealaiselle Kim So-huille, joka oli lopullinen mestari, ennen kuin hän palasi ottamaan kolmannen sijan Repechagessa. Hän oli niin masentunut menettäessään kultaa, että hän käänsi selkänsä urheilulle kahdeksi kuukaudeksi.

"Minulla oli todella hyvä mahdollisuus Riossa, mutta murto-osassa sekuntia räjähdin. Olin niin pettynyt ja sanoin valmentajalleni, etten halua jatkaa. Mutta kahden kuukauden jälkeen kaipasin todella taekwondoa ja jatkoin harjoittelua, Panipak sanoi.

Thaimaan olympialaisten taekwondo-kakso kävi intensiivisen harjoittelun Khao Yaissa, Nakhon Ratchasimassa, ennen kuin lensi Japaniin viime lauantaina. Osana harjoitteluaan he tutkivat leikkeitä vastustajistaan ​​ja ovat keskittyneet fyysiseen kuntoonsa valmistautuessaan toimintaan Games-kilpailuun lauantaina 24.

Mutta tapahtuipa mitä tahansa, yksi asia on varma, että Panipak ei aio lopettaa sitä näiden olympialaisten jälkeen.

„On vielä enemmän haasteita, kuten maailmanmestaruuden voitto kolmannen kerran. Joten en aio jäädä eläkkeelle, hän sanoi.

Tokion kilpailu käydään ilman yleisöä, minkä Thaimaan kansallisen taekwondon valmentaja Choi Young-Seok näkee urheilijoilleen eduksi.

"Ilman faneja urheilijat innostuvat vähemmän ja pystyvät keskittymään paremmin", hän sanoi.

Eteläkorealainen valmentaja vannoi kerran, että hän tuottaa jonain päivänä thaimaalaisen olympiakultaa. Koko Thaimaa toivoo, että tämä päivä koittaa Tokion kisojen aikana.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/