"Samui Plus Model" -projekti alkaa tänään, Thaimaan viranomaiset ennustavat sen tuottavan 300 miljoonaa bahtia kolmannella vuosineljänneksellä

Surat Thani -

Tänään, heinäkuun 15. päivä, Samuin saari avautuu uudelleen toivottamaan rokotetut ulkomaalaiset vierailijat tervetulleiksi "Samui Plus Model" -projektin puitteissa. Sen odotetaan tuottavan vähintään 300 miljoonaa bahtia tämän kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

Kolme turistisaarta, Koh Samui, Koh Tao ja Koh Pha Ngan, toivottavat 11 kävijää tervetulleiksi seremonialliseen tervetulotoivotukseen Bangkok Airwaysin kautta Bangkok-Samui-reitillä. Ensimmäisen kuuden matkustajan ryhmän, joka on alun perin kotoisin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Ranskasta ja Saksasta, on määrä saapua Samuin saarelle klo 11, jota seuraa rokotettu turisti, joka on kotoisin Singaporesta toisella lennolla klo 35. . ja neljä muuta matkustajaa alun perin Hongkongista viimeisellä lennolla klo 4. He kaikki ovat toimittajia perheineen, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ja todistamaan Samui Plus Model -retkiä.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) mukaan Bangkok Airwaysin Bangkok-Samui-reitit olisivat saatavilla kolmelle lennolle päivässä. Heinä-lokakuussa on tehty tähän mennessä 80 matkustajaa, heinäkuussa 54, elokuussa 20, syyskuussa 10 ja lokakuussa 17 matkustajaa. TAT korosti, että he odottivat ohjelman alkavan hitaasti, mutta vähitellen kiihtyi, kun yhä useammat luottavat kokonaistoimiin.

Samanlainen kuin Phuket Sandbox, Useita terveystarkastuksia tehdään sen tarkastamiseksi, ovatko vierailijat rokotettuja ja täyttäneet kaikki Thaimaan kansanterveysministeriön asettamat vaatimukset. Kaikki toimenpiteet, majoitukseen saapumisesta saarelta lähtöön, on käytännössä suunniteltu.

Saapuessaan turistien on yöpyttävä Koh Samuilla Alternative Local Quarantine (ALQ) -kategoriassa. Kun seulontatulosten on osoitettu olevan tartunnan saamattomia, he saavat poistua huoneestaan, oleskella hotellin alueella ja nauttia hotellien palveluista ja tiloista, kuten ravintoloista, uima-altaista, kuntokeskuksista ja ranta-alueista.

4.-7. päivänä tartunnan saamattomien turistien mukana saa olla koulutettuja matkatoimistopalveluita ja matkustaa saarella määrätyillä reiteillä, ns. suljetuilla reiteillä, kuten Mu Koh Angthong National Marine Park.

8.-14. päivänä vierailijat voivat siirtyä ALQ-majoituksista uusiin hotelleihin, jotka ovat SHA+:n sertifioimia Koh Samuilla, Koh Phanganilla ja Koh Taolla. 14 päivän jälkeen he voivat matkustaa vapaasti kaikkialla Thaimaassa.

Viranomaisten mukaan Covid-19 3 RT -PCR -testejä tehdään yhteensä saapumispäivänä 1, päivänä 6-7 ja päivänä 12-13. Tämä tapahtuu turistin omalla kustannuksella, joka on noin 35,000 7 bahtia sisältäen ALQ:n majoitushinnan XNUMX päiväksi.

TAT arvioi myös, että yleiset matkailutulot kaikilla kolmella saarella kasvavat 20 prosenttia neljännen vuosineljänneksen loppuun mennessä ja tuottavat vähintään 300 miljoonaa bahtia tämän kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

Tässä on kattava luettelo ohjelmaa koskevista usein kysytyistä kysymyksistä Thaimaan matkailuviranomaisen luvalla.

Tässä on luettelo vaatimuksista. Kiitä Nichan ja Thaimaan matkailuviranomaisen Samui-informaatiota grafiikasta.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.