Lehdistötiedote: Thaimaan kuuluisimman saaren Phuket Sandbox avataan nyt uudelleen

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Bangkok, 01. heinäkuuta, 2021 – Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että Phuketin odotettu uudelleen avaaminen matkailulle on nyt virallisesti voimassa, kun tänään käynnistetään Phuket Sandbox -ohjelma, joka toivottaa täysin rokotetut kansainväliset vierailijat tervetulleiksi kohteeseen. ei tarvitse karanteenia.

Heti ensimmäisestä neljänteen päivästä suuret lentoyhtiöt, kuten Etihad, Emirates, Singapore Airlines ja Thai Airways International (THAI), lentävät suoraan Phuketiin kaupungeista, kuten Lontoosta, Frankfurtista, Dubaista, Abu Dhabista ja Singaporesta.

Yleistä tietoa Phuket Sandbox -ohjelmasta; kuten pääsyvaatimukset, saapumismenettelyt, hygieniatoimenpiteet ja usein kysytyt kysymykset tätä.

HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri, sanoi: "Phuketin uudelleen avaaminen merkitsee ratkaisevaa askelta eteenpäin Thaimaan matkailualan elvyttämisessä saaren toimiessa pilottikohteena. On todella hienoa toivottaa vierailijat tervetulleiksi jälleen kerran, ja he voivat olla varmoja, että heidän turvallisuutensa ja hyvinvointinsa on Thaimaalle äärimmäisen tärkeää.

Turvallisuuden kannalta on tehty paljon ennen Phuket Sandboxin julkaisua. Erityisen huomionarvoista on Amazing Thailand Safety and Health Administration eli SHA-sertifiointijärjestelmä, joka otettiin käyttöön toukokuussa 2020 ja joka on itse World Travel and Tourism Councilin (WTTC) sertifioima.

Tällä hetkellä Phuketissa on yli 1300 19 hotellia, ravintolaa, toimintaa, nähtävyyttä, kauppaa ja muuta tapahtumapaikkaa ja yritystä, joilla on SHA-sertifiointi, mikä tarkoittaa, että niillä on tarvittavat turvallisuus- ja hygieniatoimenpiteet COVID-XNUMX:n hallitsemiseksi.

Yhä useammat näistä saavat myös SHA Plus -sertifioinnin, mikä tarkoittaa, että vähintään 70 % työntekijöistä on täysin rokotettuja.

Hra Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, sanoi: "Olemme erittäin iloisia, että voimme nyt toivottaa maailman tervetulleeksi takaisin Phuketiin. Täysin rokotetut vierailijat voivat jälleen nauttia kuuluisista rannoista, lämpimästä vieraanvaraisuudesta ja monista muista nähtävyyksistä, jotka ovat tehneet Phuketista yhden maailman suosituimmista kohteista.

Juuri tämä pitkäaikainen suosio matkailijoiden keskuudessa ympäri maailmaa tekee Phuketista ihanteellisen kohteen Thaimaan matkailuteollisuuden käynnistämiselle. Muiden paikkojen, kuten Samuin, Krabin, Phang Ngan ja Chiang Main on tarkoitus avata uudelleen pian.

Yksi Phuketin sitoumuksista avata uudelleen turvallisesti täysin rokotetuille vierailijoille on rokotusohjelma 70 %:lle saaren väestöstä. Tähän mennessä 80 % ihmisistä on jo saanut ensimmäisen rokoteannoksensa, kun taas yli 60 % oli saanut molemmat annokset.

Narong Woonchiew, Phuketin maakunnan kuvernööri, sanoi: "Phuketin ihmisten ja matkailualan puolesta haluan sanoa, kuinka suuri kunnia meille on olla pilottikohde kauan odotetussa elvyttämisessä. Thaimaan matkailusta. Olemme erittäin innoissamme voidessamme toivottaa matkailijat jälleen tervetulleiksi kuuluisille rannoille, legendaariseen majoituspaikkaan, upeisiin nähtävyyksiin ja lämpimään vieraanvaraisuuteen, mikä tekee Phuketista yhden maailman suosituimmista trooppisen saaren lomakohteista.

Phuket odottaa kaikessa eksoottisessa loistossaan. Tule katsomaan itse!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.