Väitetty prostituoitu pussitti saksalaisen miehen taskussa yössä Pattayalla

Patttaya -

Saksalainen mies kertoi Pattayan poliisille, että nainen, jonka hän uskoo olevan prostituoitu, on varastanut hänen rahansa hänen taskustaan ​​Pattayassa viime yönä (7. heinäkuuta)th).

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta klo 11 Soi 30/13 Pattaya Beach Roadissa Nongpruessa, lähellä Hops Brewhousea.

Poliisi saapui paikalle Pattaya Newsin toimittajien kanssa löytääkseen saksalaisen miehen Thomas Hatesaulin, 68.

Hatesaul kertoi Pattayan poliisille: ”Kun olin yksin ulkona rentoutumassa, seksikkäässä mekossa pukeutunut nainen lähestyi minua melko aggressiivisesti. Hän halasi minua ja yritti myydä minulle seksiä, mutta kieltäydyin."

"Kävelin pois ennen kuin huomasin, että rahani, noin 15,000 XNUMX bahtia taskussa, olivat kadonneet." Herra Hatesaul selitti.

Pattayan poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV:tä löytääkseen epäillyn jatkotoimia varten. Hatesaul sanoi uskovansa epäillyn olevan todellinen nainen eikä transsukupuolinen.

Pattaya on tällä hetkellä tiukkojen Covid19-rajoitusten alaisena, koska lähes kaikki yritykset suljetaan yön yli, mikä johtaa siihen, että monet alueet ovat tyhjiä ja huonosti valaistuja. Pattayan poliisi on pyytänyt ihmisiä olemaan tietoisia ympäristöstään ja turvallisuudestaan ​​ollessaan alueella, etenkin yöllä.

Pattayan poliisi lisäsi, että syyllisen löytäminen oli tärkeää, koska tapaus loukkasi sitä, mitä he kutsuivat hyvälle imagolle Pattayasta turisteille ja ulkomaalaisille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.