Banglamungin viranomaiset pidättivät siirtotyöläisten työnantajan väitetystä Covid-19-positiivisten työntekijöiden laittomasta tuomisesta Pattayan alueelle

Banglamung -

Banglamungin viranomaiset pidättivät eilen 3. heinäkuuta 2021 siirtotyöläisten työnantajan, jonka väitetään siirtäneen laittomasti kahdeksan Covid-19-positiivista siirtotyöläistä Chonburiin rikkoen tällä hetkellä Chonburin maakunnan määräyksiä, jotka kieltävät siirtotyöläisten liikkumisen, elleivät he pidä tiukkaa XNUMX päivän karanteenia.

Banglamungin piirin hallintopäällikön Phonchai Sangeiadin johtama virkamiesryhmä on pidättänyt Soontree Lakchain, 27, Udon Thanissa asuvan, ja syyttänyt häntä useista syytteistä, mukaan lukien Thaimaan Covid-19:n hallintaa koskevan hätäasetuksen rikkomisesta. Chonburi tartuntatauti tilaukset ja muut oikeudelliset maksut.

Soontree on väitetysti siirtänyt laittomasti useita kambodžalaisia ​​siirtotyöläisiä Chonburin maakuntaan huolimatta Thaimaan siirtotyöläisten maakuntien välistä matkustamista koskevista tiukoista säännöistä. Tiukat säännöt on tarkoitus lopettaa Covid-19-tapausten määrä kasvaa maakunnassa, joista monet ovat peräisin tehtailta, markkinoilta ja rakennustyömailta, joissa monet siirtotyöläiset asuvat lähekkäin ilman sosiaalista etäisyyttä.

Banglamungin sairaalan henkilökunnan mukaan yhteensä kahdeksalla siirtotyöläisellä todettiin Covid-19. Ryhmän yhdeksän lähikontaktia on tällä hetkellä neljäntoista päivän karanteenissa.

Phonchai kertoi The Pattaya News -toimittajalle: "Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun neiti Soontree toi kahdeksan siirtotyöläistä Banglamungin sairaalaan Covid-19-testausta varten."

"Hän väitti, että nämä siirtotyöläiset asuivat lähellä toista leiriä Si Rachassa, joka on nyt Covid-19-klusteri ja infektioiden lähde", Phonchai sanoi.

"Kaikki kahdeksan siirtotyöläistä saivat positiivisen Covid-19-taudin. Banglamungin lääkintähenkilöstö ilmoitti asiasta rouva Soontreelle pyytääkseen häntä tulemaan lisätutkimuksiin ja haastatteluun. Rouva Soontree oli negatiivinen Covid-19:n suhteen. Haastattelussa kuitenkin havaittiin, että nämä siirtotyöläiset eivät olleet kyseessä olevan leirin asukkaita ja että he olivat tulleet Chonburiin vasta äskettäin. Phonchai jatkoi.

"Soontree myönsi myöhemmin, että nämä siirtotyöläiset asuivat Chachoengsaossa eivätkä Si Rachassa", Phonchai lisäsi.

”Testi Chachoengsaossa maksaa 2,500 19 bahtia siirtotyöläistä kohden, sillä siellä ei ole Chonburin Covid-19-ongelmien tasoa. Siksi Soontree toi työntekijät Banglamungin sairaalaan testattavaksi rikkoen Covid-19-määräyksiä, jotka kielsivät työntekijöiden liikkumisen provinssien välillä ilman tiukkoja sääntöjä ja karanteeneja. Chonburi tarjoaa ilmaisia ​​testauksia maakunnan siirtotyöläisille tällä hetkellä, kun yritämme ratkaista Covid-XNUMX-klustereita alueellamme. Phonchai selitti.

Kahdeksan siirtotyöläistä on siirretty kenttäsairaalaan sairaanhoitoa ja valvontaa varten, ja rouva Soontree pysyi poliisin pidätettynä viikonloppuna Phonchain mukaan, ja häntä vastaan ​​on nostettu useita oikeussyytteitä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.