Chonburi Public Relations ilmoitti tänään 275 uudesta Covid-19-tapauksesta maakunnassa

Chonburi-

Chonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänään 275 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta sekä kolmesta uudesta kuolemantapauksesta 4. heinäkuuta.

Tämä tekee yhteensä 9,478 19 Covid-3,567-tapausta nykyisessä tartuntakierrossa, joista 50 XNUMX on edelleen lääkärinhoidossa/valvonnassa ja yhteensä XNUMX kirjattua kuolemantapausta Chonburissa tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa. Kolmesta uudesta kuolemantapauksesta ilmoitettiin tänä aamuna, vaikka yksityiskohtia ei kerrottu.

Lisäksi yhteensä 5,861 120 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja täysin toipunut tämän nykyisen aallon alkamisen jälkeen. Eilen vapautettiin XNUMX ihmistä.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 89, Si Racha 51, Banglamung (Pattaya) 48, Panat Nikhom 12, Sattahip 5, Ban Bueang 10, Pan Thong 37, Ko Chan 2, Nongyai 3 ja 18 uutta tapausta, jotka on siirretty muista provinsseista sairaanhoitoon.

 

Yksityiskohdat tapauksista ovat seuraavat:

1.Riskillinen ammatti, tapaa paljon ihmisiä, 12 tapausta

2. Tarkasta ennakoivasti Buri Boriban Market Bang Pla Soi Subdistrict Mueang Chon Buri District 10 tapaukset. Nämä markkinat määrättiin suljetuksi eilen illalla, josta voit lukea klikkaamalla tätä lausetta tästä.

3. Markkinoiden valvonta, Soi 11, Mueang Chonburi District, 2 tapausta

4. Vahvistetun potilaan koskettaminen (linkki New Market Chonburiin) 1 tapaus

5. Valvonta Phra Phrom Marketissa, Si Rachan piirissä, 1 tapaus

6. Kosketa vahvistettua potilasta (yksityiseltä osapuolelta) 1 henkilöä

7. Marunix (Thailand) Co., Ltd., Pluak Daeng District, Rayongin maakunta, 1 henkilö

8. Matkustaminen riskialttiilta alueilta, maasta
8.1 Bangkok 8 tapausta
8.1 Pathum Thanin maakunta 4 tapausta
8.2 Prachinburin maakunta 1 henkilö
8.3 Samut Prakanin maakunta 1 henkilö

9. Yhteydenpito aiemmin vahvistettuihin potilaisiin:
9.1 108 perheessä
9.2 59 työkaveria

10. Aiemmin varmistetut potilaat (Mitä tutkitaan) 37 tapausta

11. Tällä hetkellä tutkitaan 29 tapausta

Yhteensä 721 lähikontaktihakua vastaanotettiin tänään ja 882 XNUMX alustavaa ennakoivaa hakua, ja lisää ennakoivia hakuraportteja on odotettavissa.

Chonburin virkamiesten mukaan Chonburi-epidemia on nyt klustereissa yhdeksässä toimipaikassa ja viidellä markkinoilla, kuudessa rakennustyöläisleirissä ja kolmessa yhteisössä. Chonburin kansanterveysalan työntekijät pyytävät ihmisiä olemaan pettämättä, koska Chonburissa tapaukset ovat olleet korkealla jo useiden viikkojen ajan, ja pelkästään viime viikolla tapauksia on säännöllisesti yli 200 tapausta päivässä.

Chonburi on myös nyt kieltänyt alkoholin myynnin yön yli kello 8-00 sekä juomisen vain kahden hengen ryhmissä yön yli, jopa omassa kodissasi. Viranomaiset väittävät, että pienet juovat ihmisryhmät ovat olleet Covid-4:n leviämisen päälähde Chonburissa.

Voit lukea tästä tilauksesta klikkaamalla tästä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/