Phuket lieventää Covid-19-terveystoimenpiteitä ennen "Phuket Sandbox" -saaren uudelleenavausprojektia

Phuket -

Phuketin provinssin viranomaiset ovat ilmoittaneet Covid-19-terveystoimenpiteiden lieventämisestä maanantaina 21. kesäkuuta ennen saaren avaamista uudelleen "Phuket Sandbox" -projektin puitteissa.

Koulut, tavaratalot, lähikaupat, elokuvateatterit, teatterit, urheilustadionit, kuntosalit, kauneuslaitokset, internetkahvilat ja yleiset tilat saavat toimia normaalisti arkisin tiukkojen terveysvalvontatoimenpiteiden mukaisesti, mukaan lukien kasvomaskien käyttö ja sosiaalinen etäisyys.

Ravintolat ovat myös auki normaalisti. Alkoholijuomien myynti paikoilla on myös sallittua, mutta viimeistään klo 11. Paikkoja, joissa on snooker-, biljardi-, biljardipöytiä tai vastaavia pelejä, voidaan käyttää klo 00 välisenä aikana. ja klo 3.

Suuria yli kahdensadan hengen kokoontumisia ei saa järjestää, elleivät ne ole toimivaltaisten viranomaisten johdolla tai elleivät ne ole karanteenitilaksi nimettyä toimintaa. Muut kokoontumiset perhejuhlia, uskonnollisia tarkoituksia, juhlia jne. varten on järjestettävä kansanterveysministeriön toimenpiteiden mukaisesti.

Viihdepaikat, pubit, yökerhot, baarit, karaoket ja muut niihin liittyvät palvelukeskukset sekä kukkotaistelu-, kalataistelu-, lintukilpa-, kanakilpailu-, nyrkkeilystadionit ja rahapelipalveluihin liittyvän toiminnan paikat ja kentät pysyvät suljettuina.

Ilmoitus on voimassa 21 alkaen toistaiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.