Elävä kaskelotti pelastettiin turvallisesti sen jälkeen, kun se oli huuhtoutunut maihin Phuketin rannalla

Phuket -

Elävä kaskelotti pelastettiin turvallisesti sen jälkeen, kun se löydettiin huuhtoutuneena maihin Phuketin Le Pang Beachiltä eilen illalla 17. kesäkuuta.

Choeng Thalen osapiirin kuvernööri Jirayut Jirasunthornkul saapui paikalle saatuaan hälytyksen rannalle jääneestä valasta, jossa 30 virkamiesten, hengenpelastajien, kyläläisten, hotellin työntekijöiden ja ulkomaalaisten ryhmä kääri pyyhkeitä sen ruumiin ympärille ja kasteli sitä. meriveden kanssa.

Eläin, joka oli noin 3 metriä pitkä ja painoi noin 100 kiloa, löydettiin muutamalla haavoilla ja naarmuilla koko kehossaan ja näytti erittäin väsyneeltä yli tunnin kestäneestä jumiutumisesta.

Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centerin lääkintäviranomaiset tulivat sitten hakemaan eläimen hoitoon. Sen veri testattaisiin kaikenlaisten infektioiden havaitsemiseksi. Jos näin on, lääkkeitä ja asianmukaista hoitoa tarjotaan ennen kuin hänet siirretään lastentarhan lampiin.

Lisäksi karkaan jääneitä kaskelotteja nähtiin viimeksi Phuketissa vuonna 2019. Thaimaassa niitä tavataan luonnossa vain kolmessa maakunnassa, nimittäin Phang Ngassa, Phuketissa ja Satunissa, ja ne on luokiteltu laillisesti suojelluiksi villieläimiksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.