HungryNow on nopeasti tulossa suosituin ja suosituin ruoan toimitussovellus Pattayalla

HungryNow on nopeasti tulossa suosituin ja suosituin ruoan toimitussovellus Pattayalla

Perustuu Pattayan ravintoloihin ja ruokaan keskittyneen suositun englanninkielisen paikallisen Facebook-ryhmän käyttäjien riippumattomaan kyselyyn, The Breakfast Club (45.3 XNUMX jäsentä), HungryNow johti hiljattain kyselyä, jossa kysyttiin seuraava kysymys:

Mikä on ensisijainen toimitussovellus?

Yksi Breakfast Clubin jäsenistä 1. toukokuuta laatima kysely johti seuraavaan:

HungryNow eniten ääniä saaneet tekivät heistä selvän voittajan – Se osoittaa, että 41% mieluummin tilaa HungryNow'sta, 16% Grabista, 9% Foodpandasta, 3% Linemanista ja 21% haluaa noutaa suoraan ravintoloista.

HungryNow äskettäin laajennettu koko Chonburiin, josta voit lukea lisää täältä; parantaa mobiilisovellustaan ​​ja asiakaspalveluaan sekä toteuttaa ydinarvolupauksiaan. Voit lukea lisää heidän laajentumisestaan ​​Chonburiin napsauttamalla tätä.

Jotkut heidän arvolupauksistaan ​​ovat seuraavat: Lisääntynyt brändin läsnäolo, ILMAINEN toimitus jopa 20 kilometriä, paikallisesti omistettu ja hallinnoitu, mikä helpottaa asiakaspalvelun ottamista henkilöstöön englanniksi ja thaiksi, satoja ravintoloita, joihin on lisätty joka ikinen. viikolla ja jatkuvat päivitykset sovellukseen asiakaspalautteen perusteella.

HungryNow ei myöskään piilokuluja, niiden alennukset ja tarjoukset ovat KAIKILLE...ei vain niille, jotka käyttävät tiettyjä summia rahaa, ja heillä on jatkuvasti uusia tarjouksia ja tarjouksia. Voit lukea joitain tämän kuun tarjouksia täältä.

Tarkasteltaessa kommentteja Breakfast Club -ketjussa, HungryNow'n valinneille käyttäjille useat totesivat, että alennukset, palvelu ja toimitusmaksun puuttuminen olivat heille selvä voittaja verrattuna joihinkin kilpailuihin.

Joten, mitä sinä odotat? Katso, miksi niin monet muut paikalliset käyttäjät Pattayalla pitävät HungryNow'sta. Napsauta tätä kokeillaksesi niitä tänään!

Lataa HungryNow-sovellus osoitteesta App Store ja Pelaa Store

Pysyäksesi ajan tasalla HungryNow'sta:

Tykkää heistä Facebookissa: https://www.facebook.com/HungryNow.TH

Seuraa heitä Instagramissa: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Lisää ne LINE:lle: https://lin.ee/BssQnUG

 

Tietoja HungryNow'sta

HungryNow on nopea ja luotettava ruoan toimituspalvelu Pattayassa, joka yhdistää ihmiset kaupungin parhaisiin ravintoloihin. He tekevät tämän vahvistamalla paikallisia yrityksiä ja luovat puolestaan ​​uusia tapoja ansaita, työskennellä ja elää. 

 

He aloittivat helpottamalla ovelta ovelle -toimitusta, mutta näemme tämän olevan vasta alkua ihmisten yhdistämiselle mahdollisuuksiin – helpompiin iltoihin, onnellisempiin päiviin, suurempiin säästötileihin, laajempiin verkkoihin ja vahvempiin yhteisöihin.

 

HungryNow sen pääkonttori sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa, ja sillä on ensimmäinen haaratoimisto Pattayassa ja toinen tulossa Chonburiin. Lisätietoja on osoitteessa https://hungrynow.co.th

 

Yhteystiedot

HungryNow:lle:

marketing@hungrynow.co.th

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/