Pysy kotona ja pysy turvassa HungryNow-ruoantoimituksen avulla Pattayassa ja toukokuussa

Pattaya-

Chonburissa levinneen Covid-19:n ja alueella toteutettavien lukuisten toimenpiteiden ja rajoitusten, mukaan lukien väliaikainen ravintolaruokailukielto, vuoksi tiedämme, että olet edelleen nälkäinen ja haluaisit silti nauttia hyvää ruokaa ja pysyä turvassa kotona.

Ystävämme HungryNow tunnustavat myös tämän ja että ihmisten ensisijaisena tavoitteena on olla turvassa, sosiaalisesti etäisyydellä eivätkä mahdollisesti altistu virukselle. HungryNow'lla on ollut yli vuoden kokemus Pattayasta erityisesti toimituksista samalla kun hän on harjoittanut parhaita turvatoimia. Ne muodostuivat ensimmäisen tartuntakierroksen aikana viime vuonna ja ovat vain parantuneet sen jälkeen.

Satoja ravintoloita ja lisää ilmoittautuu jatkuvasti, varsinkin kun monet ravintolat siirtyvät toimituspainokseen Covid-19-rajoitusten vuoksi, HungryNow on paras vaihtoehto turvalliseen, nopeaan ja helppoon toimitukseen Pattayassa. Lisäksi toimitus on ilmainen - kyllä, ilmainen - 20 kilometrin sisällä.

He jopa päivittivät äskettäin sovelluksensa, jonka löydät tätä ja saat mahtavia tarjouksia toukokuulle. Muuten, heidän tarjoukset ja tarjoukset ovat KAIKILLE, ei vain tietyille asiakkaille tai ryhmille.

Tässä katsaus toukokuun tarjouksiin:

Lisätietoja:
.
>>> 40 % ALENNUS KAIKISTA RAVINTOLOISTA.
Käytä kuponkikoodia HUNGRY40
**Vähimmäisosto 350 ฿, enimmäisalennus 140 ฿.
*Koodia voi käyttää 3 kertaa kukin käyttäjä
>>>25 % ALENNUS AAMIAALISTA
Käytä kuponkikoodia BREAKKY25
**Vähimmäisosto 150 ฿, enimmäisalennus 38 ฿
**Aikaraja: 9–11
*Koodia voi käyttää 2 kertaa kukin käyttäjä
>>>20% LOUNASSA
Käytä kuponkikoodia LUNCH20
**Vähimmäisosto 250 ฿, enimmäisalennus 50 ฿
**Aikaraja: 1–3
*Koodia voi käyttää 2 kertaa kukin käyttäjä
>>>฿ 80 ALENNUS ILLALLISTA
Käytä kuponkikoodia DINNER80
**Vähimmäisosto 500 ฿
*Aikaraja: 6–8
*Koodia voi käyttää 1 kerran kukin käyttäjä
Mitä odotat? Tilaa nyt HungryNow-palvelusta. (Muista, että tällä hetkellä tummanpunaisen vyöhykkeen rajoitusten vuoksi toimitus on Pattayan alueella vain klo 9 asti.)
Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/