HungryNow aloittaa virallisesti toiminnan Chonburissa

Chonburi, Thaimaa, 14. toukokuuta 2021 – HungryNow, ensimmäinen thaimaalainen ruoanjakeluyritys, lanseerataan virallisesti Chonburissa tänään osana laajentumistaan.

Tänään HungryNow ottaa suuren askeleen eteenpäin, kun se laajenee vain Pattayan ja Banglamungin alueelta koko Chonburiin!

HungryNow lanseerattiin viime vuonna Pattayassa Thaimaan ensimmäisen Covid-19-toimenpiteiden ja rajoitusten aikana, ja se keskittyi turvalliseen, luotettavaan, paikallisesti toimivaan toimituspalveluun. He onnistuivat rakentamaan paikallisesti vahvan brändin ja asiakasuskollisuuden, ja nyt heidän on määrä laajentua koko Chonburin maakuntaan.

Jos et ole kuullut HungryNow'sta, tässä on vain muutamia syitä, miksi sinun kannattaa kokeilla niitä, kun ne julkaistaan ​​Chonburissa:

  • Ilmainen toimitus 20 kilometrin säteellä – HungryNow on Thaimaan ainoa ruoan toimituspalvelu, joka tarjoaa näitä ilmaisia ​​pitkän matkan toimituksia.
  • Paikallisessa omistuksessa ja käytössä. Toisin kuin monet kilpailijat, HungryNow sijaitsee alueella paikallisen johdon, asiakastuen ja kuljettajien kanssa. He tietävät, että ihmiset eivät pidä ulkomailla sijaitsevien puhelinkeskusten soittamisesta suurilta kansainvälisesti toimivilta toimitusyrityksiltä. Jos soitat tukea tai apua, saat paikallisen asukkaan, aivan kuten itsesi.
  • Helppo, nopea, turvallinen, kontaktiton, hygieeninen toimitus – HungryNow aloitti pandemian aikana ja on vain kasvanut siinä, kuinka palvella asiakkaita oikein ja turvallisesti.
  • HungryNow tarjoaa satoja ravintoloita ja kasvaa viikoittain koko maakunnassa ja alueella!
  • HungryNow-asiakkaat tarjoavat 50 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan ​​rekisteröityessään Hungryyn nyt ja heille tarjotaan jatkuvasti erilaisia ​​kampanjoita jokaisen uloskirjautumisen yhteydessä.
  • HungryNow tarjoaa kipeästi kaivattuja työpaikkoja Chonburille aikana, jolloin monet ihmiset ovat valitettavasti jääneet työttömäksi Covid-19-rajoitusten ja toimenpiteiden vuoksi. Näitä ovat kuljettajat, asiakastukihenkilöstö, toimisto- ja hallintohenkilöstö ja paljon muuta.

Mikael Löfberg, HungryNow'n toinen perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi: "Tavoitteemme on tuoda hyötyä kaikille palveluitamme käyttäville, olipa sitten kyse kuluttajista, jotka etsivät nopeita, kilpailukykyisiä ruoan toimituspalveluita tai kuljettajia, jotka haluavat turvata lisätuloja. HungryNowilla on myönteinen vaikutus tuhansiin ihmisiin kaikkialla Pattayassa, ja haluamme, että useammat ihmiset jakavat tämän edun.

Mikael lisää: ”Ymmärryksemme Pattayasta ja sitoutumisemme Pattayaan ovat auttaneet meitä nousemaan markkinajohtajaksi täällä. Sama koskee paikallisia tiimejämme näillä uusilla markkinoilla. Emme malta odottaa, että pääsemme aloittamaan tämän matkan yhdessä."

HungryNow on UUSI ruoan toimituskumppanisi, joka parantaa aamu-aamiais- ja illallishimoasi. Niiden aukioloajat ovat 8–00 osana Covid-9-torjuntatoimenpiteitä. 

Lisätäkseen kuluttajien tietoisuutta Chonburissa HungryNow käynnistää laajan mainoskampanjan pääasiassa online- ja offline-kanavien kautta. Käyttöönoton aikana käyttäjät voivat nauttia jopa 50 % alennuksesta eksklusiivisista ravintoloista joka päivä 14. toukokuuta - 30. kesäkuuta. Alennussetelikoodi julkaistaan ​​joka päivä heidän sosiaalisissa alustoissaan Facebookissa ja Instagramissa. 

HungryNow-sovellus on ladattavissa osoitteessa App Store ja Pelaa Store. Voit myös vierailla heidän verkkosivuillaan osoitteessa https://hungrynow.co.th 

Pysyäksesi ajan tasalla HungryNow'sta:

Tykkää heistä Facebookissa: https://www.facebook.com/hungrynow.chonburi

Seuraa heitä Instagramissa: https://www.instagram.com/hungrynow.th/

Lisää ne LINE:lle: https://lin.ee/BssQnUG

 

Tietoja HungryNow'sta

HungryNow on nopea ja luotettava ruoan toimituspalvelu, joka yhdistää ihmiset kaupungin parhaisiin ravintoloihin. He tekevät tämän vahvistamalla paikallisia yrityksiä ja luovat puolestaan ​​uusia tapoja ansaita, työskennellä ja elää. 

He aloittivat helpottamalla ovelta ovelle -toimitusta, mutta näemme tämän olevan vasta alkua ihmisten yhdistämiselle mahdollisuuksiin – helpompiin iltoihin, onnellisempiin päiviin, suurempiin säästötileihin, laajempiin verkkoihin ja vahvempiin yhteisöihin.

HungryNow'n pääkonttori sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa, ja sillä on ensimmäinen haaratoimisto Pattayassa ja toinen Chonburissa. Lisätietoja on osoitteessa https://hungrynow.co.th

 

Yhteystiedot

HungryNow:lle: marketing@hungrynow.co.th

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/