Tunnetut Phuketin matkailualan hahmot vaativat hallitusta harkitsemaan uudelleen paikallista Covid-19-rokotteiden jakelua osana matkailun elvytyssuunnitelmaansa

KUVA: Thairath

Phuket -

Phuketin yksityiset matkailuun liittyvät sektorit toimittivat eilen 10. helmikuuta kirjeen pääministerille ja oikeusasiamiehen toimistolle, jossa he ottivat Covid-19-rokotteen suoran oston ja paikallisen jakelun uudelleen harkittavaksi, koska ne olivat ratkaiseva osa heidän " Phuket First October” saaren uudelleenavausohjelma.

Kirjeen toimittivat hallituksen edustajille johtavat matkailualat, mukaan lukien Southern Thai Hotels Association, Phuket Real Estate Association, Phuket Chamber of Commerce ja Phuket Tourist Association, jotka aikoivat lahjoittaa varoja Covid-19-rokotteiden ostamiseen 70 prosentilla. saaren väestöstä ennen saaren avaamista uudelleen lokakuussa, mukaan heidän alkuperäinen matkailusuunnitelmansa.

KUVA: Manager Online

Tämä seuraa kansanterveysministeriön lausuntoa viime tiistaina että yksityiset ja julkiset paikallisviranomaiset eivät saa ostaa Covid-19-rokotteita tällä hetkellä, koska ensimmäisen Covid-19-rokotteen erän on oltava vain Thaimaan valtion hankinnassa.

Phuketin kauppakamarin puheenjohtaja Thanusak Pungdet kertoi toimittajille, että yksityinen teollisuus haluaisi pyytää asianomaisia ​​viranomaisia ​​tarkistamaan päätöstä ja sallimaan Phuketin yksityisen ja paikallisen sektorin ostaa suoraan FDA:n hyväksymät rokotteet rokotteen valmistajalta.

"Phuketin ensimmäisen lokakuun matkailustrategian mukaan paikallinen rokotejakelu saattaa elvyttää matkailualan vuoden 2021 loppuun mennessä. Se auttaa myös vauhdittamaan Phuketin taloutta, presidentti lisäsi.

KUVA: Manager Online

Thaimaan hotelliliiton eteläisen osaston puheenjohtaja Thanusak Pungdet totesi, että Phuket First October alkuperäisen suunnitelman mukaan Phuket toivottaa tervetulleeksi rokotetut ulkomaalaiset turistit, erityisesti Euroopan maista, ilman 14 päivän valtion karanteenia.

Rokotteita jaetaan suunnitelman mukaan myös yli 18-vuotiaille paikallisille, erityisesti ravintola-alan työntekijöille, jotta maakunta on Covid-19-vapaa ennen uudelleen avaamista 1 mennessä.

Thanusak lisäsi: "Hallituksen päätös paikallisen rokoteoston kieltämisestä on vaikuttanut ratkaisevasti suunnitelmaamme ratkaista saaren talouskriisi. Se oli viimeinen toivomme auttaa Phuketia ja sen ihmisiä taloudellisesti ja sosiaalisesti.

"Kehotimme hallitusta ymmärtämään, hyväksymään pyyntömme ja muuttamaan mieltään. Phuket First October -strategia voisi olla myös malli, jota voitaisiin soveltaa myös muihin matkailuprovinsseihin.

Pattaya aikoi myös toistaa tämän strategian pelastaakseen matkailualan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.