Phuketin johtavat liikemiehet esittelevät "Phuket First October" -suunnitelman saaren avaamisesta uudelleen matkailukriisin ratkaisemiseksi

Phuket -

Phuketin julkisen ja yksityisen matkailun ja vieraanvaraisuuden edustajat pitivät tänään, 3. helmikuuta, aivoriihi-istunnon pohtiakseen suunnitelmia saaren avaamiseksi uudelleen ja toivottaakseen tervetulleeksi rokotetut ulkomaalaiset vierailijat lokakuuhun mennessä elvyttääkseen sen matkailukriisin Covid-19 maailmanlaajuisen pandemian vuoksi.

Liiketapaamisen aikana monet johtavat paikalliset yritykset, mukaan lukien Phuketin kauppakamari ja Phuket Tourist Association, ovat alun perin suostuneet lahjoittamaan varoja Covid-19-rokotteiden ostamiseen 70 prosentille saaren väestöstä odottamatta valtion taloudellista tukea tai hallituksen yleinen aikataulu.

Ehdotuksessa todettiin, että rokotteet jaetaan yli 18-vuotiaille paikallisille, erityisesti ravintola-alan työntekijöille, jotta maakunta on Covid-19-vapaa, ennen kuin suunnittelee saaren avaamista uudelleen rokotetuille ulkomaalaisille turisteille 1 mennessä.

"Phuket First October" -nimisellä suunnitelmalla pyritään myös luopumaan 14 päivän karanteenista kaikille vierailijoille, koska heidän on oltava jo rokotettuja. Tämä houkuttelee tuhansia rokotettuja eurooppalaisia, jotka pakenevat rutiininomaisesti kylmää viettämään talvensa Phuketiin, sanoi Phuket Tourist Associationin puheenjohtaja Bhummikitti Ruktaengam.

Presidentti totesi lisäksi, että suunnitelma on välttämätön, jotta tällä hetkellä autio saari voitaisiin pelastaa mahdollisimman pian Covid-19-koronaviruksen maailmanlaajuisen pandemian vuoksi. Suunnitelma vaatii kuitenkin hallituksen hyväksynnän ja siitä on keskusteltava asiaan liittyvien ministeriöiden kanssa. Sosiaalisen median kriitikot ovat myös välittömästi kyseenalaistaneet, kuinka vaikka saaren väestö ja turistit olisivat kaikki rokotettuja, virus ei mahdollisesti tarttuisi mantereelle ja rokottamattomille Thaimaassa, koska Covid-19:n leviäminen ei ole vielä selvää. rokotteet.

Prince of Songkla Universityn, Phuket Campusin raportin mukaan suurin osa paikallisista on kokemassa "äkillisen kriisin", jossa heidän nykyiset tulonsa ovat yleensä kansallisen köyhyyden keskitasoa pienemmät, koska Phuketin asukkaiden tulot ovat vain noin 1,984 3,044 bahtia kuukaudessa helmi-syyskuussa, kun taas Thaimaan köyhyyden keskitasoksi on ilmoitettu noin XNUMX XNUMX bahtia kuukaudessa.

Presidentti kertoi toimittajille: "Koko yksityinen sektori suostui siihen, että rokotetut turistit otetaan vastaan ​​ilman karanteenia 1. lokakuuta. Aloitamme matkailun edistämisen uudelleen huhtikuussa, jotta kiinnostuneet matkailijat voivat järjestää suunnitelmansa ja ihmiset valmistelevat liiketoimintaansa tervetulleeksi. niitä."

"Toivomme, että hallitus hyväksyy päätöksemme, koska se on viimeinen yritys. Jos menetämme tämän tilaisuuden, sillä ei ole vain massiivisia vaikutuksia talouteen, vaan se myös luo lisää sosiaalisia ongelmia, jotka saattavat vaikuttaa myös maahan." Presidentti päätti.

Pattaya News toteaa, että tämä on ehdotus ja tarvitsee hyväksynnän pääministeriltä ja Covid-19-tilannehallinnon keskukselta, joka on toistaiseksi osoittanut olevansa erittäin varovainen ja riskialtista. Pattaya harkitsee myös samanlaista suunnitelmaa.

Kuva: Thansettakij

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.