Chonburin kuvernööri ilmoittaa ravintoloiden hätätoimenpiteistä Banglamungille

Banglamung, Chonburi-

Chonburin kuvernööri ilmoitti 31 päivätyllä määräyksellä joistakin Banglamungin alueen ravintoloiden avustustoimenpiteistä.

Nämä seurasivat vain päivää aiemmin Banglamungissa havaittua 108 Covid-19-tapausta, mikä johti piiriin tiukasti valvottuihin rajoittaviin toimenpiteisiin, jotka sulkivat tarpeettoman liiketoiminnan vuoden tavallisesti vilkkaimman viikon aikana. Voit lukea siitä lisää täältä. Piiri kuitenkin ilmoitti vasta 16 tänä aamuna ja totesivat, että he kokivat tilanteen olevan hallinnassa, ja alun perin laittomaan uhkapeleihin jäljitetyn klusterin testaus ja jäljitys hoidettiin asianmukaisesti.

Tämän seurauksena kuvernööri sanoi peruuttavansa joitakin sulkemistoimenpiteitä, jotka ovat vahingoittaneet yritysten omistajia ja työntekijöitä, jotka ovat jo kohdanneet tuhoisan vuoden Pattayassa. Kuvernööri oli myös tietoinen, mistä raportoimme tänä aamuna, huomattava viha sosiaalisessa mediassa äkillisen sulkemisen vuoksi, josta ei ollut etukäteen ilmoitettu yritysten omistajilta, etenkään ravintoloiden omistajilta.

Mitä tulee äskettäin julkistettuihin tilauksiin, ravintolat voivat nyt avautua henkilökohtaisella ruokailulla. Ei ole olemassa erityisiä sääntöjä alkoholin kulutukselle tai pakollisille sulkemisajoille.

Tapahtumapaikoissa tulee tarkistaa lämpötila, tehdä Thai Chana -sisäänkirjautumiset, ottaa sosiaalinen etäisyys, käyttää käsidesiä ja kaikkien tulee käyttää naamioita paitsi syöessään suoraan. Myös hygieniatoimenpiteitä on noudatettava tarkasti.

Jos olet epävarma, voiko paikkasi avata, tai sinulla on kysyttävää, soita Pattaya Cityn puhelinkeskukseen numeroon 1337.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.17 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/