Banglamung/Pattaya siirtyy tiukasti valvottuun tilaan, ei-tärkeän liiketoiminnan, baarien, ostoskeskusten jne.

Pattaya-

Chonburin kuvernööri julkaisi tänä aamuna hätämääräyksen, joka tuli voimaan välittömästi Banglamungin/Pattayan alueella auttaakseen hallitsemaan Covid-19-koronavirustilannetta.

(Määräyksessä mainitaan nimenomaan Banglamung/Pattaya, ei koko Chonburi. Tästä on tulossa lisää tietoa, suurin osa viimeaikaisista tapauksista on liitetty Banglamungiin. On epäselvää, vaikuttaako se koko Chonburiin, mutta on hyvin selvää, että se vaikuttaa koko Banglamungiin ja Pattaya Cityyn.)

Tämä johtuu kasvavasta tartuntajoukosta, joka on peräisin alkuperäisestä klusterista Samut Sakhonissa kala- ja äyriäismarkkinoilla ja levisi sitten Rayongissa sijaitsevan laittoman rahapelilaitoksen kautta, jossa osa pelaajista myös meni Chonburiin.

Lyhyet ja tärkeät yksityiskohdat ovat seuraavat:

  -Palvelupaikat suljetut, mukaan lukien baarit, yökerhot, karaoket, hierontasalit jne.

  -Ravintolat vain take away. Ei ruokailla palvelussa.

  - Ostoskeskukset, vähittäiskaupat jne. suljettu paitsi supermarketit, apteekit, pankit, rautakaupat, rakennusliikkeet, matkapuhelinliikkeet ja elektroniikkaliikkeet. Kaikki tarpeettomat suljettu, kuten vaatteet jne. Supermarketit voivat myydä vain välttämättömiä tavaroita (ruokaa).

  -Kaikki koulutuspaikat kiinni, päiväkodit, päiväkodit, koulut, oppimiskeskukset, ammatilliset koulut, yksityisopettajat jne.

  -Vapaa-ajan paikat, kuten keilailu, elokuvateatterit, vesipuistot, matkailukohteet jne. suljettu

  -24 tunnin lähikaupat on suljettava klo 10-00. Täydellistä ulkonaliikkumiskieltoa EI ole, jos joku ei voi lähteä kotoa, mutta ihmisiä pyydetään pysymään sisällä.

  - Hotellien ravintolat voivat olla auki, mutta ne voivat palvella vain hotellin vieraita.

  -Julkiset uima-altaat suljettu (Mitä tulee asuntoihin, se riippuu siitä, pitääkö huoneistosi juristinen osasto uima-altaan julkisena.)

  -Amulettikaupat, uskonnolliset esinekaupat, temppelikaupat suljettu

  -Uima-allas, snooker jne. suljettu

   - Kuntosalit, kuntosali suljettu ja vastaavat tilat

   -Internet- ja pelikahvilat kiinni

  -Sulje hierontaliike, kylpylät, kauneusklinikat. (Se ei nimenomaisesti sanonut kampaamo/parturi, odotan lisätietoja tästä)

   -Julkiset puistot, liikuntapaikat, leikkikentät ja kaikki kokoontumispaikat suljettuina. (Tilauksessa ei mainita erikseen golfkenttiä tai kalastuspuistoja. Siinä kuitenkin mainitaan kaikki muut urheilulajit tai paikat, joissa ihmiset kokoontuvat, ja se on todennäköisesti mukana.)

   -Ei juhlia tai kokoontumisia ollenkaan, edes yksityisasunnoissa. He eivät nimenomaisesti kertoneet, kuinka monta ihmistä kokoontumisena pidetään.

  - Rannat eivät olleet erikseen käsitelty tilauksessa. Kuten edellisessä puistoja käsittelevässä osiossa todettiin, että kaikki paikat, joissa ihmiset voivat kokoontua, on suljettu, se vaikuttaa todennäköisesti niihin. Odotamme vahvistusta tälle.

  Tilaus on toistaiseksi voimassa ilman viimeistä voimassaolopäivää. Alkoholin myyntikieltoa ei ole. Ulkonaliikkumiskieltoa tai sisätiloissa ei ole, vaikka ihmisiä kehotetaan pysymään kotona.

  Edellisen hätäasetuksen naamiaisvaltuutus on edelleen voimassa, ja "voidaan" periä maksu, jos hänet löydetään ulkona ilman maskia, Pattaya News toteaa.

Kuvernööri Phakarathorn Tienchai hyväksyi määräyksen. Hän pyytää myös asukkaita pysymään paikallaan, vaikka tiukkaa järjestystä/tarkastuspisteitä, kotimaan matkustusrajoituksia ei ole.

Tämä on kehittyvä tarina, saatamme lisätä tähän asiakirjaan sitä mukaa, kun tietoa tulee.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.56 (9 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/