Yritysomistajat, kärsineen henkilöstön Banglamungissa osoittavat vihaa, vaativat hallitukselta taloudellista korvausta äkillisistä Covid-19:aan liittyvistä sulkemisista ja toimenpiteistä alueella

KUVA: Pattaya Law Enforcement

Banglamung-

Useimpien Banglamungin alueen yritysten sulkemisen jälkeen monet thaimaalaiset ja ulkomaiset yritysten omistajat ovat julkaisseet viestejä sosiaalisessa mediassa ja valittaneet viranomaisille viimeisen 24 tunnin aikana vaatien hallitukselta korvauksia ja tukea yritysten äkillisestä sulkemisesta ilman ennakkoilmoitusta. normaalisti vuoden kiireisimmän ajan yli.

Voit lukea lisää sulkemistoimenpiteistä ja tiedotteesta täältä.

Erityisesti monet ravintolanomistajat, jotka muuttivat vain noutoruokaan, valittivat, että he olivat varaaneet ravintolat täyteen uudenvuodenaaton illallisille ja ostaneet suuria määriä samppanjaa ja ylimääräistä ruokaa ja ainesosia, ja heillä oli nyt suuria summia pois sulkemisilmoituksen vuoksi. ilman ennakkoilmoitusta. Vaikka jotkut baarien ja yökerhojen omistajat odottivat mahdollisia rajoituksia, useimmat ravintolan omistajat, sekä thaimaalaiset että ulkomaiset, ilmoittivat, etteivät he odottaneet sulkeutuvansa varsinkaan ilman ennakkoilmoitusta.

Myös paikallisia ja alueellisia virkamiehiä osoittivat suuttumuksensa, jotka olivat toistuvasti sanoneet, etteivät he halunneet "sulkea" tai sulkea yrityksiä viruksen hillitsemiseksi alueella ja tiesivät sulkemisen vaikutukset yritysten omistajiin, jotka olivat jo tuhonneet viruksen. Viime vuosi on vaikuttanut Pattayaan, sillä ulkomaisten matkailijoiden pääsy maahan on käytännössä kielletty. Jotkut yritysten omistajat kysyivät myös sosiaalisessa mediassa, miksi heitä "rangaistiin", mutta läheisen Sattahipin tai Si Rachan yritysten omistajat saivat silti avata ja he menettivät asiakkaita, koska kotimaan matkustusrajoituksia ei ollut.

Vuonna 2019 Pattaya oli maailman 19. vierailluin kaupunki, ja siellä vieraili lähes kymmenen miljoonaa kävijää, mikä on ennätys. Tänä vuonna Covid-19-pandemian vuoksi kaupunki, jonka bruttokansantuotteestaan ​​noin 80 prosenttia on riippuvainen matkailusta, on tuhoutunut.

Thaimaan hallitus ja paikalliset viranomaiset ovat kuitenkin enimmäkseen pysyneet äitinä suunnitelmissa tarjota apua Banglamungin ja Rayongin kaltaisille alueille, jotka ovat kärsineet yritysten sulkemisista, jotka vaikuttavat voimakkaasti sekä työntekijöihin että yritysten omistajiin.

Nähtäväksi jää, saapuuko tällaisia ​​ohjelmia tai korvauksia, mutta The Pattaya News huomauttaa, että se on epätodennäköistä. Pattayalla oli alun perin tarkoitus järjestää New Year Countdown -festivaali Thaimaan parhaiden musiikkitaiteilijoiden kanssa, mutta kun Covid-19-tartuntarypäle levisi koko maahan ja Chonburiin, tapahtuma peruttiin. Tapahtuma olisi mahdollisesti tuonut satoja tuhansia kotimaisia ​​matkailijoita ja kipeästi kaivattua yritystoimintaa monille paikallisille yrittäjille, erityisesti thaimaalaisia ​​turisteja palveleville.

Nyt kaupunki pysyy kuitenkin tuskallisen hiljaisena keskiyöllä tänä yönä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.17 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/