Thaimaan hallitus ei ole tehnyt päätöstä viisumiamnestiasta, keskustelut jatkuvat

Bangkok-

Thaimaan hallitus Covid-19 Situation Administrationin eli CCSA:n tiedottajan välityksellä ei ole tässä vaiheessa tehnyt päätöksiä ulkomaalaisten viisumiamnestiasta Thaimaassa, mutta keskusteluja käydään.

Thaimaan hallitus myönsi viisumiamnestian turisteille maassa 8. huhtikuuta, kun Covid-19-pandemia puhkesi maassa maaliskuun puolivälissä. Tämä armahdus ja sen alkuperäiset ehdot kerrottiin täällä yksityiskohtaisesti.  Armahdusta jatkettiin lopulta 31 asti, tämän kuun loppuun.

CCSA:n tiedottaja ja tiedotusministeriön apulaispääjohtaja Natapanu Nopakun totesi tänään englanninkielisessä lehdistötilaisuudessa, että CCSA oli suoraan mukana keskusteluissa ja kokouksissa, jotka olivat käynnissä armahduksesta, mutta päätöksiä ei ollut tehty. .

Thaimaa ei ole ilmoittanut yhdestäkään vahvistetusta paikallisesti levinneestä viruksen tapauksesta 39 päivään, ja yritysten sulkemiseen liittyvät rajoitukset poistettiin kokonaan 1. heinäkuuta. Pandemia raivoaa kuitenkin edelleen kaikkialla planeetalla, ja monien maiden tilanteet eivät ole parantuneet. Lisäksi rajat eivät ole avautuneet, mikä tekee mahdottomaksi lähteä monille, jotka tavallisesti tarvitsevat rajajuoksun tai poistumisen maasta viisuminsa ehdoksi. Thaimaa on myös rajoittanut kansainvälisen matkustamisen maahan pienelle, valikoidulle ihmisryhmälle, mikä tarkoittaa, että jos maasta lähtisi, ei olisi tiedossa, milloin he voisivat palata.

Kirjoitimme aiemmin yhden avustajamme mielipiteestä tästä tilanteesta täällä:

Pääkirjoitus: Miksi Thaimaan pitäisi jatkaa viisumiamnestiaa niille ulkomaalaisille, jotka olivat edelleen maassa viime heinäkuussa

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/