Ulkomaanmatkailun lisääntyessä Pattayassa kasvaa myös kiinnostus verkkofoorumeihin ja Pattayan sosiaaliseen mediaan

Pattaya, Thaimaa-

Yli kaksi ja puoli vuotta kestäneen Covid-19-pandemian pääasiallisen sulkemisen jälkeen Pattayan matkailualan asiat alkavat vihdoin näyttää hieman paremmalta Pattayalla ja Thaimaassa.

Ensimmäistä kertaa joulukuun 2019 jälkeen kaupungissa näyttää olevan todellinen "sesonkiaika" joulukuussa ja tammikuussa ilman laajoja rajojen sulkemisia, yritysrajoituksia, covid-valtuutuksia, yöelämän ja viihteen sulkemista ja kaikkea muuta, mitä maailmassa tapahtui aikana. pandemia.

Kyllä, ongelmia on edelleen, monet niistä eivät ole Thaimaan suorassa hallinnassa, kuten inflaatio ympäri maailmaa, Venäjän meneillään oleva hyökkäys Ukrainaan, öljyn hinnan nousu ja kalliit lennot, Kiinan sitoutuminen edelleen Covid Zero -strategiaan ja paljon muuta. Mutta Thaimaa on ilmoitti, että 1. lokakuuta alkaen maaliskuusta 2020 voimassa ollut hätäasetus poistetaan ja turistien ja vierailijoiden ei tarvitse testata Covid-19-testiä, todistaa rokotusasemaansa, olla rokotettuja tai muita toimenpiteitä, jotta maa vihdoinkin avataan kokonaan uudelleen. Thaimaa alentaa myös Covid-19:n luokitusta seurattavaksi taudiksi ja hajottaa Covid-19-operaatiokeskuksensa.

Kaiken lisäksi Thaimaa laajentaa myös saapumisviisumi- ja viisumivapausaikaa ainakin seuraavien kuukausien aikana, jolloin ihmiset voivat helposti pitää pidempiä lomapäiviä. Lisätietoja tästä saat napsauttamalla tätä

Jännitys on käsinkosketeltavaa monilla Internet-foorumeilla, ryhmissä, yhteisöissä ja vastaavissa kohteissa, joissa monet ihmiset suunnittelevat (tai ovat jo) aikovat palata Thaimaahan, monet ensimmäistä kertaa vuoden 2019 tai 2020 alun jälkeen.

Pattaya Newsin omat verkkosivut ovat kasvaneet kuukausittain viime aikoina osoittaen kasvavaa kiinnostusta kaupunkia ja aluetta kohtaan, erityisesti mitä tulee matkailutapahtumiin ja -toimintoihin sekä alueen muutoksiin. Pattayan johto on sitoutunut järjestämään erilaisia ​​tapahtumia joka ikinen viikonloppu edistääkseen matkailua, joten paikallisesti tapahtuu aina jotain ja käsittelemme jokaista tapahtumaa täällä Pattaya Newsissa. Meillä on myös Facebookissa aktiivinen sosiaalisen median ryhmä täällä keskustelemaan paikallisista tapahtumista.

Vain niille, jotka ovat kiinnostuneita tapahtumista, liiketoiminnan kohokohdista, festivaaleista, matkailuvinkeistä, avautuvista ja uusista asioista sekä yleisestä "mitä tapahtuu" -mediasta Pattayassa meillä on täällä myös sisarsivustomme Pattaya Unplugged, joka keskittyy puhtaasti "positiivisiin" asioihin ympäri kaupunkia ja näyttää mitä Pattayalla on tarjottavanaan sekä antaa neuvoja ja vinkkejä uusille vierailijoille. Pattaya Unplugged oli suurelta osin jäällä pandemian aikana, koska kaikki vapaa-ajan kannalta oli suljettuna suuren osan kahteen vuoteen, mutta se on kasvanut ja ollut jälleen aktiivinen viime aikoina.

Yleisesti Pattayalle omistettujen Facebook-ryhmien kävijämäärät ovat lisääntyneet, ja sen myötä tietysti monia kysymyksiä hinnoittelusta, muutoksista, avoinna olevista ja ei, tarjolla olevasta viihteestä ja muusta. Monet näistä ryhmistä olivat myös olleet olennaisesti "kuolleita" pandemian ja tiukkojen rajarajoitusten aikana, mutta niiden lisääntyvä sitoutuminen ja eloisuus puhuvat hyvin Pattayan välittömästä matkailun tulevaisuudesta.

Pattayalle omistetut YouTube-kanavat, kuten Ridez4Kickz, ovat myös nähneet huomattavaa kasvua pandemian jälkeen, ja kiinnostus on ollut turisteja ja vierailijoita. Myös Pattaya Newsin oma YouTube on kasvanut tasaisesti ja se päivitetään lähitulevaisuudessa keskittymään täysin Pattayan parhaiden ominaisuuksien korostamiseen ja tarkkojen, tosiasioihin perustuvien tietojen antamiseen alueesta.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, yksi Pattayan vanhimmista ilmoitustauluista ja foorumeista, Pattaya Addicts (PA) on raportoinut, että he näkevät voimakkaimmat uusien käyttäjien rekisteröinnit ja kirjautumiset sitten paljon ennen Covid-19:ää., mikä heijastaa lisääntynyttä kiinnostusta Pattayaan. Foorumi, Pattayan suurin, on ollut olemassa vuodesta 2006 ja on edelleen vahvasti aktiivinen ja täynnä sitoutuneita käyttäjiä, etenkin sellaisia, jotka syystä tai toisesta eivät käytä Facebookia tai muita sosiaalisen median alustoja. Foorumi on ylpeä "kiva olla mukava" -yhteisöstä, joka antaa neuvoja, tietoa, tukea ja ohjeita muille jäsenille, erityisesti Pattayalla uusille vierailijoille. Foorumi järjestää myös säännöllisesti tapahtumia, tapaamisia, baarikierroksia ja muuta toimintaa. Voit tarkistaa foorumin itse (se on ilmainen!) Täällä.

Yhdessä Pattayan online-foorumien, -ryhmien ja muiden lisääntyvä sosiaalinen media kertoo lisääntyneestä kiinnostuksesta Pattayaa kohtaan ja sen seurauksena lisääntyneestä vierailusta ja matkailusta lähitulevaisuudessa!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/