Thaimaa alentaa Covid-19-valvontatasoa tarttuviin tauteihin, joita on seurattava, voimaan 1.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Kansallinen -

Kansanterveysministeriö ilmoitti keskiviikkona 21. syyskuuta Covid-19-seurannan vähentämisestä vaarallisesta tartuntataudista tartuntataudiksi, jota on seurattava 1.

Apulaishallituksen tiedottaja Traisulee Traisaranakul totesi, että tason aleneminen johtui alhaisemmista tartunta- ja kuolleisuusluvuista maassa sekä ympäri maailmaa. Myös virukselle jo rokotettujen tai immuniteetin omaavien määrä on saavutettu kansanterveysministeriön suunnitelmien mukaisesti.

Sopeutumalla seurattavaan tartuntatautiin laaditaan ja toteutetaan useita käytännön ohjeita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Covid-19 Tilannehallintokeskuksen (CCSA) ensimmäinen käsittelyluonnos pidetään perjantaina 23.

”Hallituksen tahto on selvä: noudatetaan useilla osioilla sovellettavia ohjeita, mukaan lukien laki, yleinen johtamisjärjestelmä, kansanterveys ja sosiaalinen viestintä. Tavoitteena on, että ihmiset voivat elää Covid-19:n kanssa turvallisesti ja normaalisti pandemian jälkeisen ajan jälkeen. Kaikki tämä käsitellään CCSA:n yhtiökokouksessa 23. syyskuuta”, Traisulee päätti.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.