Hallitsematon lava-auto ohitti niukasti ruokakauppiaiden rivin, törmäsi rakennuskuoppaan Chonburissa, myyjien mukaan uskonnolliset amuletit pelastivat heidät

Phanat Nikhom, Chonburi-

  Valvontamateriaali näyttää näyttävän muunnetun avo-auton ajavan täydellä nopeudella ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen ja putoaa kuoppaan Phanat Nikhomissa eilen iltapäivällä.

Eilen, 29. maaliskuuta, everstiluutnantti Samart Boonrit, Phanat Nikhomin poliisiaseman tarkastaja, ilmoitettiin auto-onnettomuudesta Sai Phanat Nikhom – Nong Samet Roadilla lähellä Wat Nong Sai -temppeliä Mon Nangin osa-alueella Phanatissa. Nikhom District, Chonburi puolivälin tienoilla. Pakettiauton kerrottiin törmänneen sähköpylvääseen ja katukaiteisiin ennen kuin putosivat ennenaikaisesti putkistoja varten kaivetuun kuoppaan.

Poliisin saapuessa paikalle loukkaantunut kuljettaja, jonka nimi myöhemmin paljastettiin Kamphon Thammachat, 43, joutui sairaalaan läheiseen sairaalaan monien naarmujen takia. Hänen autonsa löydettiin 3 metriä syvästä kuopasta puoliksi veteen upotettuna ja tuhoutui täysin. Tämä onnettomuus aiheutti paniikkia pitkässä rivissä katukauppiaita, jotka olivat vain 10 metrin päässä kaivosta. Yksi myyjistä uskoi, että hänen buddhalaisen amulettinsa voima pelasti hänen henkensä tai muuten hänen kauppansa ja muut olisivat joutuneet lava-auton kuljettajaan.

Toisen kaivosta vettä satunnaisesti tyhjentäneen silminnäkijän, Kiattipoom Nakkilan, 60, mukaan hän kertoi, että lava oli törmännyt sähköpylvääseen, rikkonut sen ja pudonnut pää edellä kaivoon.  

Aluksi poliisit tallensivat kuvia rikkoutuneesta sähköpylvästä ja katukaiteista, koska nämä olivat julkista omaisuutta. Kuulustelu (Kamphonin kanssa) suoritetaan pian tämän onnettomuuden syyn selvittämiseksi, kun hän toipuu haavoistaan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.