Pienet väitteet aiheuttavat väkivaltaa Pattayan rakennustyöläisten keskuudessa

Pattaya -

Kiista siitä, kuka oli parempi työssään, johti väkivaltaiseen välikohtaukseen rakennustyöläisten välillä Pattayassa lauantai-iltana 27. huhtikuuta. Yhtä ihmistä viilteltiin veitsellä.

Väkivallasta ilmoitettiin Pattayan poliisille kello 8. Poliisi koordinoi yhteistyötä pelastustyöntekijöiden kanssa ennen kuin yli 36 poliisia ryntäsi paikalle taloon Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa.

Sieltä viranomaiset löysivät haavoittuneen uhrin, joka tunnettiin nimellä Mana Inthachim, 47, ja joka oli saanut kaksi viiltoa päähän ja yksi selkään. Mana vuoti runsaasti verta.

Virkamiehet piirittivät tapahtuma-alueen ottaakseen kiinni epäillyn, joka tunnetaan nimellä Mr. Bunlue Sukjai, 48. Epäilty antautui rauhanomaisesti. Hänen kerrottiin olleen uhrin ystävä ja juuri juonut alkoholia hänen kanssaan.

Silminnäkijä, herra Anan, kertoi The Pattaya Newsille, että hän, uhri ja epäilty olivat rakennustyöläisiä. He olivat juhlimassa, kun herra Mana ja herra Bunlue alkoivat riidellä toistensa kanssa siitä, kumpi oli ylivoimainen talojen suunnittelussa. Mr. Anan yritti estää tappelun onnistumatta, ennen kuin Bunlue veti esiin veitsen ja viilti uhria.

Mana sai ensihoidon paikan päällä ennen kuin hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Epäilty otettiin kiinni ja hänen uskottiin saavan syytteen teoistaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.