6,000 XNUMX amerikkalaista merimiestä lähtee Pattayasta lyhyen tauon jälkeen

Pattaya -

6,000 9 amerikkalaista merimiestä Yhdysvaltain laivaston Carrier Strike Group 28:ssä lähti hiljattain Pattayasta tänään XNUMX. huhtikuuta lepo- ja rentoutumisvierailun jälkeen.

Merimiesten oleskelun aikana 24.-28. huhtikuuta Walking Street, Pattayan kuuluisa yöelämän alue, näki aktiivisuuden lisääntyneen. Merimiesryhmiä havaittiin vierailevan eri paikoissa kadulla, kuten baareissa, ravintoloissa ja go-go-baareissa.

Yrittäjät olivat yleisesti ottaen iloisia merimiesten vierailun tuomasta taloudellisesta hyödystä. Mr. Sunthorn, Walking Streetin go-go-baarin omistaja, kertoi The Pattaya Newsille, että hän tunsi olevansa onnellinen siitä, että kaupunki näki vihdoin kansainvälisten turistien elpymisen COVID-19-pandemian jälkeen. Hän ennusti, että merimiesten vierailu oli tuottanut kaupungille satoja miljoonia bahtien tuloja.

Samaan aikaan Lisa Hamilton, Pattaya Nightlife Business Associationin puheenjohtaja, ilmoitti havainneensa muutosta merimiesten käyttäytymisessä. Monet päättivät viettää aikaa rannalla tai tehdä ostoksia ostoskeskuksissa, mikä voi hänen mukaansa johtua kuumasta säästä tai Yhdysvaltain laivaston asettamista määräyksistä ei-toivottujen tapausten estämiseksi.

Lopuksi rouva Kai ja herra Chris, toisen go-go-baarin omistaja ja johtaja, jakoivat samanlaisia ​​tunteita Pattaya Newsille. He sanoivat nähneensä liiketoiminnan merkittävän lisääntymisen merimiesten oleskelun aikana. He ilmaisivat myös kiitollisuutensa Pattayan viranomaisille matkailun edistämisestä kaupungissa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.