Venäjän turisti ilmoittaa kadonneesta laukusta Jomtien Beachillä

KUVA: ข่าวคนชล

Pattaya -

Venäläinen nainen teki valituksen Pattayan poliisille ja väitti, että hänen laukkunsa, jossa oli arvoesineitä ja käteistä, oli kadonnut Jomtien Beachillä keskiviikko-iltana 24. huhtikuuta.

Klo 11 venäläinen turisti Ksenia Testik teki poliisille ilmoituksen Polille. Everstiluutnantti Chonlawit Athipansi, Pattayan poliisiaseman apulaistarkastaja. Hän kertoi, että hänen henkilökohtaisia ​​tavaroitaan sisältävä laukkunsa oli kadonnut Jomtien Beachillä, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Rouva Testikin mukaan häntä auttoi erikoispalvelupoliisi, joka seurasi häntä poliisiasemalle tekemään ilmoitusta. Hän selitti, että hänen laukussaan oli iPhone 15 ja 3,000 1,200 ruplaa (noin XNUMX XNUMX bahtia). Hän ei ollut varma, oliko laukku varastettu vai väärässä paikassa.

Pol. Everstiluutnantti Chonlawit kirjasi tapahtuman poliisin päiväkirjaan ja koordinoi tutkijoiden kanssa kadonneen laukun etsintää. Etsinnän kerrotaan jatkuvan.

KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.