Päivitys: Thaimaan poliisi tavoittelee japanilaisia ​​epäiltyjä Yakuzan murhatapauksessa; Pidätysmääräys annettu tutkinnan jatkuessa

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat 4. huhtikuuta 30 kello 24 tapauksen edistymisestä Bang Bua Thongissa, Nonthaburissa.

Äskettäin thaimaalainen epäilty, joka on julkisesti tunnistettu Kritsakorn Jaipitakiksi tai Gameiksi, 31, oli väitetysti osallisen japanilaisen, julkisesti tunnistettu Kabashima Ryosuke, 47, julmaan murhaan ja paloitteluun kahden muun japanilaisen kanssa, jotka olivat julkisesti. tunnistettu: Takuya Kato, 49, ja herra Hiroto Suzuki, 27.

Thaimaan poliisi pyysi Thaimaan rikostuomioistuimelta pidätysmääräystä kahden japanilaisen epäillyn tahallisesta murhasta ja salaliitosta thaimaalaisen epäillyn ruumiin piilottamiseksi ja tuhoamiseksi.

Oli kuitenkin epäselvää, olisivatko japanilaiset epäillyt edelleen Thaimaassa, sillä tutkivat poliisit tutkivat heidän olinpaikkaansa. On kerrottu, että Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset eivät lehdistön aikaan ilmoittaneet nähneensä japanilaisten epäiltyjen yrittäneen laillisesti ylittää Thaimaan rajaa. Heidän epäiltiin joko laittomasti ylittäneen rajan luonnollisen väylän kautta tai piileskelevän edelleen rajan lähellä yrittäessään ylittää.

Thaimaan poliisi koordinoi yhteistyötä Japanin poliisin ja Interpolin kanssa kahden japanilaisen epäillyn jäljittämiseksi ja antaa Interpolille punaisen ilmoituksen.

Poliisin raportin mukaan Kritsakorn kertoi poliisille, että hän työskenteli murhatapahtuman jälkeen edelleen Yakuza-jengin epäillyille jäsenille, jotka murhasivat ja paloivat Ryosuken ruumiin 28. maaliskuuta. Kritsakorn väitti poliisille, että hän sai 1,000 bahtia päivittäin korvauksena yksityisenä kuljettajana.

Aluksi poliisi tutkii edelleen selvittääkseen, oliko Kritsakorn suoraan osallisena murhassa ja hajotuksessa vai ei, ennen kuin ryhtyy oikeustoimiin häntä vastaan. Kritsakorn väitti kuitenkin poliisille, ettei hän ollut osallisena murhaan ja ruumiin leikkaamiseen. ja väitti, että hänet oli pakotettu tekoihin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.